返回列表 回復 發帖
回復分猪肉二億 x3
比心機 努力 加油 唔怕慢,最怕站!
回復分猪肉二億 x4
回復分猪肉二億 x5
條骨都無佐lu
呢度做咩有豬肉分嘅
條骨都無佐lu
係喎...邊個批準分什麼燒肉...
回復分猪肉二億 x6
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
J神早晨!

掌門晚上好!好提議!

多謝掌門贊助 好嘢而家有二億。由現在開始到星期三晚上香港時间11:59pm,
回復分猪肉者人人有份!小弟不懂轉帳給每位回復者,然後將資料印出,例如:
        時間          ...
mnb1123 發表於 2015-5-4 09:16 AM
其實係,回復分猪肉者人人有份?定係回覆:分猪肉者人人有份?定係回覆分豬肉2億?或者回覆分豬肉?
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
J 神 晚上好!!!
回復分猪肉二億 x 7 !!!
timmaxsing 發表於 2015-5-4 07:55 PM
其實係,回復分猪肉者人人有份?定係回覆:分猪肉者人人有份?定係回覆分豬肉2億?或者回覆分豬肉?
tvbkk123 發表於 2015-5-4 08:43 PM
將二億平均分給回復者。J神版大沒正式批准。我以為他同意了
mnb1123 發表於 2015-5-5 12:34 AM
派金係快樂的事,我非常同意但起名時要留意,什麼分肉X1...??
timmaxsing 發表於 2015-5-4 07:55 PM
J 神 你嚇親MNB大哥啦!! 佢新黎唔知你係咁幽默嘎!!!
mnb1123 發表於 2015-5-5 12:34 AM
KK 係問緊你個回帖格式應該點樣複呀!!

你訂埋 回帖格式係:

1. 回復分猪肉二億 x1
2. 回復分二億 x1
3. :分猪肉
4. 分豬肉

5.

到時如果邊個唔聽話就罰佢扣 10 TVB
哈哈哈!!(杰塌塌!!罰返自己計餐死嘅)!!!
派金係快樂的事,我非常同意但起名時要留意,什麼分肉X1...??
timmaxsing 發表於 2015-5-5 01:09 AM
都係J 神經驗老到!! 唔係就杰塌塌...!!!
呢度做咩有豬肉分嘅
lhy92725 發表於 2015-5-4 05:07 PM
因為 MNB 大哥 中左三億暗樓,太開心囉!!

仲有個小插曲...登登登登...登登登登...

Ken掌門無啦啦講笑話MNB大哥中暗樓要拉大隊去唔知邊度邊度...

講笑講到MNB大哥認認真真要分一億俾大家,咁Ken掌門就好內疚咁贊助番一億囉!!

所以咪烏呢單刀咁搞左個 烏呢單刀回復分兩億豬肉 出黎 !
timmaxsing 發表於 2015-5-5 01:09 AM
多謝J神提醒