返回列表 回復 發帖
如果你猜拳贏左, 可以得到300,000 + 100,000
100,000係每個金樓都有嘅獎金
如果第一個人輸左, 咁只可以得到100,000
第二個金樓變成600,000 + 100,000, 餘此類推
如果猜中嘅人放棄唔猜, 就只得50,000
總共有30個金 ...
blacker14tt 發表於 2012-7-23 08:58 PM
本来明,被你广都5明
呢嗰喔都明,原来我自己搞错咗,头先讲嘅行嘢根本唔存在,我唔知边只眼 眼花 睇到 嗰行字~
wng86 發表於 2012-7-23 09:01 PM
早D明白咪好囉, 浪費我D力水打字
昨日真系爽啊!!!陈展鹏~田蕊妮~~~
lilitan ~

~  the judge is here also ~ excited moment is coming ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
本来明,被你广都5明
yxx01 發表於 2012-7-23 09:01 PM
唔会丫,好清楚啊~
猪你好晕  
lilitan008 發表於 2012-7-23 08:58 PM
好晕
本来明,被你广都5明
yxx01 發表於 2012-7-23 09:01 PM
你專心猜拳啦, 玩左一次你就會明
昨日真系爽啊!!!陈展鹏~田蕊妮~~~

Shadowkail 發表於 2012-7-23 09:02 PM
你有上台毛?

平壤核子能源研究所
其实米就是PM三个答案比粒版,然后再PM云爷话佢知就得佐咯
條骨都無佐lu
早D明白咪好囉, 浪費我D力水打字
blacker14tt 發表於 2012-7-23 09:01 PM
sorry sorry 今日好攰嘅关系~
unbelievable blacker14tt 發表於 2012-7-23 08:59 PM
~ 靚靚mm ~---> is 漂亮 ~ this is what I know ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
winner 系,,,,,,, yxx01

2胜, 1和....

平壤核子能源研究所
其实米就是PM三个答案比粒版,然后再PM云爷话佢知就得佐咯
lhy92725 發表於 2012-7-23 09:04 PM
一针见血,简单有直接
几時縮咗
winner 系,,,,,,, yxx01

2胜, 1和....
lilitan008 發表於 2012-7-23 09:06 PM
本淫猜拳第一万零一次的胜利