返回列表 回復 發帖
專一去開果間"百街"呀 我豬你不嬲鐘意叫外賣,19區D外賣你都叫過哂呀嘛
寇仲~ 發表於 2009-9-12 08:52 PM
冇喇~~~而家只有一個至愛, m 記都冇做 lu

你今晚唔使訓咩?
冇喇~~~而家只有一個至愛, m 記都冇做 lu

你今晚唔使訓咩?
小飛機 發表於 2009-9-12 08:56 PM
M記唔係仲有私片咩 ,天日我day off 呀,有無睇"保良"呀,年年都係咁,一D新意都無架,
主任無蒲頭,緊係上左去頂啦
M記唔係仲有私片咩 ,天日我day off 呀,有無睇"保良"呀,年年都係咁,一D新意都無架,
寇仲~ 發表於 2009-9-12 09:06 PM
m記有男友了

明天放假咁好 西環有咩好野先 ... 電視就開住, 不過有咩好睇

淫淫可能北上了.
m記有男友了

明天放假咁好 西環有咩好野先 ... 電視就開住, 不過有咩好睇

淫淫可能北上了.
小飛機 發表於 2009-9-12 09:10 PM
無呀,發下嗡風咋 西環有咩好野未知呀,
就係無野好睇 ,好鬼悶
無呀,發下嗡風咋 西環有咩好野未知呀,
就係無野好睇 ,好鬼悶
寇仲~ 發表於 2009-9-12 09:16 PM
你果d至愛呢?

聽日馬季開鑼, 入唔入場趁熱鬧呀.
Good evening Miss & everyone
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
哈哈 姣鬆即係姣鬆,真係低
唔覺唔覺又到中秋,又就快老多年,有得玩好玩啦 19區仲有邊到無去呢
呀...去西環買海味都好波  ...
寇仲~ 發表於 2009-9-12 08:36 PM
仲仲 ^^
西環邊個好波呀
寇仲~ 發表於 2009-9-12 09:06 PM
矛錯....呢期有啲沉, 身不由己
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
仲仲 ^^
西環邊個好波呀
主任 發表於 2009-9-12 10:34 PM
西環唔好濟呀~~質素 mama..$ 中上...
night night ar miss ,everyone...任 任 ,機 機 ,仲~ 仲~ ,....etc....
個個都訓哂覺lu....
去邊到威呀King
寇仲~ 發表於 2009-9-12 05:58 PM
係屋企休息吓.....
咁你幾時同我去呀
Fian. 發表於 2009-9-11 04:53 AM
等我返嚟之後同妳去,...
周圍滾就認啦
Fian. 發表於 2009-9-11 04:59 AM
I mean your 替工呀,...
都要有錢先有資格講放假假
Fian. 發表於 2009-9-11 04:55 AM
買少兩個袋,食少兩餐和牛,飲少兩枝靚酒,......."kum"咪夠錢囉,.....