返回列表 回復 發帖
是啊貓姐姐,剛做完些少文件,我上來看看就要下線了!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* P6 s$ C% \- I& Q6 h
巧開來 發表於 2015-10-22 10:17 PM
2 `! n; u; X" B* T8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。現在忙到要回家做文件哦
條骨都無佐lu
" }" C1 }8 }" |9 ^% m' n$ N6 g* |4 F8 x公仔箱論壇希望有日收到,不過我相信我同你應該都無命睇到TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: j  [2 G4 I; B1 m8 ~; m
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:15 PM
1 F5 A8 z2 o% i' \! W7 U# x拜多D 神,落多D咒!!!
  a" K5 p% g! E% u4 F+ T4 [還在吃早餐!! 約10-15 分鐘後就出門!!!+ Y: Y6 |* I  U$ i7 q6 J" V
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:16 PM
是嗎?那妳怎還不陪在他身邊呢?
告老還鄉!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e1 a7 a- F4 m; z; O3 m8 [
拜多D 神,落多D咒!!!公仔箱論壇3 V' e( Y, O6 \/ M
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& S- x4 K; _/ R( K, X1 F. N  S
我相信人在做,天在看嘅, G. a( B1 D4 \, i' q' w) }
我睇吾到遮,有人睇到一樣嘅遮
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb, U0 D; Z& I6 K9 j
你不是陪他食早餐啊,居然在吹水哦% ?9 x7 i! J) m( J8 Z/ B
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:18 PM
os.tvboxnow.com' g, B1 C' l) p& ~; |
我今朝四點幾就起左身,起身之後就食左早餐啦!!!
是嗎?那妳怎還不陪在他身邊呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 Q3 x. S/ Q+ y  P" a2 E& E& A
巧開來 發表於 2015-10-22 10:21 PM
os.tvboxnow.com& G5 Z8 d, A6 c  J: |
因為今天我早起,所以已經吃過早餐了!!!
% D  E6 _* Q) X2 l2 ^. Jos.tvboxnow.com我相信人在做,天在看嘅公仔箱論壇, F  T  v# |+ P
我睇吾到遮,有人睇到一樣嘅遮( w- e4 k$ B+ K+ {1 V" p2 g; L/ P5 [
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:24 PM
. R6 n) V% N5 \7 V/ m- _, o3 W# ]tvb now,tvbnow,bttvb終有一天有報應!!!
冇人囉!! 爬埋未爬既樓先!!!
( W( N* s& z' Ctvb now,tvbnow,bttvb等佢训醒先
8 I$ W1 E7 t4 u% Ltvb now,tvbnow,bttvbyxx01 發表於 2015-10-22 09:34 AM
7 u0 ^* w) r1 o4 I( |9 i$ ~
呢個 佢 梗係話 Grace啦!!!
tvb now,tvbnow,bttvb6 o1 S8 ~0 K& r  B4 I8 z; A
咁你用緊什麼型號電話os.tvboxnow.com& N* k- ]2 q( L# U( n( t0 F$ o; d
free2penny 發表於 2015-10-22 11:38 AM
! L+ I% Q' K1 H& K% ?. Y0 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。老公嗌我去Shop下,要買新電話比我!!今日得閒可能去行下商場先!
4點起身,都真系未試過添
條骨都無佐lu
不好意思Grace姐,貓姐姐,剛有電話入,我要下線了,下次再聊!
告老還鄉!
) L9 U/ Q6 G* X# @" L2 f/ `& @' I
聽聞系note系列最好的
" l( N3 _( w" s4 X, [; D! W+ Jlhy92725 發表於 2015-10-22 12:09 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g% n9 ?1 h3 t. c8 O1 ~, g, A, b
有冇紅色嘎??!!!
; O% y. ~5 I2 U0 L老公嗌我去Shop下,要買新電話比我!!今日得閒可能去行下商場先!
* L! _! E6 b4 N% r& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:35 PM
" y6 `0 D( i* B% e你不是用蘋果的嗎
條骨都無佐lu
公仔箱論壇! i1 x! @+ o* ], n3 H- y" r
有冇紅色嘎??!!!
7 g5 `0 p5 R# ], t* M9 r  c; K! f+ Agracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:36 PM
( E' m5 g( Y$ U: f. `公仔箱論壇呢架新買的話應該無人會買note4啦,因為起碼是前年的產品了
條骨都無佐lu