返回列表 回復 發帖
5 c5 N; z' Z8 [4 C& {都算早喔!!!
0 N, s& V8 d4 O0 S7 t- {& O" k: Z公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:06 PM
6 A4 Q; A/ O% y! u$ _
吾早啦,如果系我自己我會坐7點嘅火車os.tvboxnow.com( n, F) y; @5 D' h+ ]
不過同事帶埋佢個女女落去見親戚,就佢晏D
條骨都無佐lu
Grace姐姐早啊,今次可見到妳了!
告老還鄉!
貓姐姐晚上好啊!
告老還鄉!
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位早晚好!
2 }$ e( T; p* mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巧開來 發表於 2015-10-22 10:07 PM
2 r2 e6 i  u4 r( oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開來大哥 晚上好!!!
6 B/ K  J  N  F8 y1 \! z; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。見招拆招就係好高招!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( n/ U; f8 L( T" P9 I  f
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:08 PM
4 E+ l- s) E1 L9 |/ h5 b+ O, s
拆到就高,拆吾到就好頭痕
條骨都無佐lu
公仔箱論壇& E; L2 B) H  c
就系害佐普羅大眾而已,果班大佬有特供的os.tvboxnow.com8 C8 v+ y  e  K* Q/ l
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:08 PM
! m5 M( h# w2 P  Mtvb now,tvbnow,bttvb唉!! 真係冇天收!!!
開來兄今晚夜哦,以為你今晚不來了
條骨都無佐lu
8 a* d3 r6 _8 `( B9 B$ x+ _( itvb now,tvbnow,bttvb開來大哥 晚上好!!!tvb now,tvbnow,bttvb  u4 b) N7 M8 d" K: \. b
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:11 PM
Grace姐妳好啊,看來妳先生應該上班了吧?
告老還鄉!
對啊,給其他國家看來,也太過著重於打壓異己、像還停留在批鬥年代似的,強勢領導人如真的這樣做,就有點不智了!tvb now,tvbnow,bttvb- f7 r' O9 @7 H- u
巧開來 發表於 2015-10-22 10:08 PM
; U$ j5 Q7 A: p, C4 N為弱勢者感到難過!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ i8 c$ K. ]1 B+ N" W
唉!! 真係冇天收!!!公仔箱論壇/ n; z) M  D6 Z  n/ H
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:12 PM
  x+ w* k( A0 a& F
希望有日收到,不過我相信我同你應該都無命睇到
條骨都無佐lu
Grace姐妳好啊,看來妳先生應該上班了吧?os.tvboxnow.com+ d) y7 b8 l. I+ ]
巧開來 發表於 2015-10-22 10:14 PM
8 E% h3 O/ R5 Z# f/ A7 B3 ^tvb now,tvbnow,bttvb還在吃早餐!! 約10-15 分鐘後就出門!!!
開來兄今晚夜哦,以為你今晚不來了公仔箱論壇3 p' m6 Y9 x0 q+ R2 E' u
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:14 PM
是啊貓姐姐,剛做完些少文件,我上來看看就要下線了!
告老還鄉!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ C3 N/ ^; ~- N" c# J  x
為弱勢者感到難過!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 F2 ?" n' W5 _: b* z
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:14 PM
" d; [0 [% p1 [7 p其實大部分人要求都好卑微的,就是起碼的民生保證,可惜都比吾到人信心
條骨都無佐lu
開來兄今晚夜哦,以為你今晚不來了
# Y/ g' s) z, K, s( K) Rlhy92725 發表於 2015-10-22 10:14 PM
) Q$ Z0 o- z2 d
真係要感謝開來大哥百忙抽空喔!!!
公仔箱論壇' D. w2 J$ e0 {+ W9 x
還在吃早餐!! 約10-15 分鐘後就出門!!!公仔箱論壇7 @4 G. n$ j5 l2 R- v+ X7 P
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ L, l+ G1 P( R. Q0 q
你不是陪他食早餐啊,居然在吹水哦
條骨都無佐lu