返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* |# ^1 j7 r: ?5 \8 K$ T
學校式既中文....唔明白- l8 ]; w7 p! U& }3 K: [, G1 p) r
free2penny 發表於 2015-10-22 09:26 PM
$ U) F/ b6 `+ j/ P: J即系國語
條骨都無佐lu
4 C7 \! A3 t& K0 b) }. L電腦今日冇事嗎! 準備好星期六來HK嗎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Q) [$ h1 G3 C! |4 g/ B1 r
free2penny 發表於 2015-10-22 09:47 PM
5 ~& H+ }3 @8 w/ n7 W! V7 P. ktvb now,tvbnow,bttvb訂佐飛了,9點3的車
條骨都無佐lu
  m, K# S! p) s$ x唔見水晶來起樓!
/ d$ \* n3 M) ~+ M: d' Ttvb now,tvbnow,bttvbfree2penny 發表於 2015-10-22 09:48 PM
; v- K( p/ g: F* l/ a8 x" P( P4 c
佢今日要返學啊嘛
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb$ W. \+ \% X% i' s' G# ?! Y
最近一直都好黑貓
1 l$ q- |  ?) b1 ~* i, _lhy92725 發表於 2015-10-22 09:44 PM
" b- B+ D8 |: [- u5 k0 L掉轉頭想就係好事!!!
' p$ A+ e6 Y/ S$ b& P知道啦! grace 你慢慢啦! 但我可能已經準備睡啦!
/ @4 m0 p! ?4 _+ d5 q8 Z- @os.tvboxnow.comfree2penny 發表於 2015-10-22 09:46 PM
% w* u: \7 r. I1 }' r. w6 E. eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁早瞓??!!!
: Z9 {7 O7 Q9 n& e
掉轉頭想就係好事!!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 _4 q4 v; x' P7 {/ \! P: d2 E
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:02 PM
% r$ ~' V) N1 _7 e, X5 g7 P3 [. bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都系見招拆招公仔箱論壇" y) l3 g; i' ?0 D4 V+ I5 c
我都易話為嘅遮
條骨都無佐lu
3 |! ?, B- `/ S5 d  }咁早瞓??!!!os.tvboxnow.com" O" n, |% W7 T7 S3 [  x& k
gracechanstuart 發表於 2015-10-22 10:03 PM
8 y- c' {, j. P# ~2 _% q% x3 H% \+ WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。天后黎講,呢個時間已經算夜架啦
條骨都無佐lu
公仔箱論壇1 s* b' U) M! s0 h
即系國語+ V6 ~3 h4 n& D
lhy92725 發表於 2015-10-22 09:50 PM
1 t, w2 C7 ~) y2 s' S即係強國所謂既普通話,台灣所謂既國語,星馬所謂既華語,即係非方言中國語!!!
7 e7 f. ^+ G$ m. jos.tvboxnow.com哈哈哈...原來我既有我冇你,有妳冇我、有佢冇佢係咁啱既!!!
% h. z% |3 ^  i3 |公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-10-22 08:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 G" N" M, V6 ?0 D+ r
直頭講得好絕添啦
條骨都無佐lu
  S+ L+ x$ g9 T) M/ s4 K( V訂佐飛了,9點3的車
7 q# t) ?" I3 l3 S$ xtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-10-22 09:50 PM
" P- }2 M% }) `8 b, ]+ b
都算早喔!!!
C兄,財大,言爺,Grace姐,各位早晚好!
告老還鄉!
$ M* G4 w' s6 s  k$ I
都系見招拆招
& Q# a  `: @; Q! R公仔箱論壇我都易話為嘅遮公仔箱論壇0 ?6 D0 X; ~9 S% h
lhy92725 發表於 2015-10-22 10:03 PM
0 F9 Q: Z" V' M* F* R/ m/ u: ?公仔箱論壇見招拆招就係好高招!!!
6 v6 C& ?8 u& `- z( lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。只重私利而不顧原則,到頭來害人中害己!!!
6 o. i4 b6 e, y: e# U8 G( dtvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2015-10-22 09:09 PM
# T* C/ V- s3 w+ y+ D' @6 m
就系害佐普羅大眾而已,果班大佬有特供的
條骨都無佐lu
; |8 E- O& k5 [: P. a0 P一個太注重非民生問題的國家,就是給人外表強大,但其實連普通市民最基本的食品安全也保證不了
& o: ?7 D; E) C7 y; l" j. l這個情況不是真正生活在其中的人永遠無法更好的理解其痛苦 ...
' S4 w# `; [8 I; F! w+ ]9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-10-21 11:07 PM
對啊,給其他國家看來,也太過著重於打壓異己、像還停留在批鬥年代似的,強勢領導人如真的這樣做,就有點不智了!
告老還鄉!
- O( s% S: z" }& m, X4 y
直頭講得好絕添啦
& j6 b. @% Q$ Q  A# [公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-10-22 10:06 PM
  x$ y4 H# q& G  I' Z$ x 多謝誇獎!! 多謝 多謝!!!