返回列表 回復 發帖
係呀吹水王, 我對你都好有信心! 你中咗我地平分咗佢. 每人都有1.5億, 唔錯架!
pknoface 發表於 2015-4-20 09:51 AM
掌門, 我對你都好有信心! 你中咗我地平分咗佢. 每人都有1.5億, 唔錯架!
型 英 帥 靚 正
各位好今天太大雲霧...又雨粉粉...
timmaxsing 發表於 20/4/2015 07:11 AM
可以搏大霧
認真睇真啲真係又真係
我估第二輪3億暗樓是12969#
認真睇真啲真係又真係
係呀吹水王, 我對你都好有信心! 你中咗我地平分咗佢. 每人都有1.5億, 唔錯架!
pknoface 發表於 2015-4-20 09:51 AM

掌門, 我對你都好有信心! 你中咗我地平分咗佢. 每人都有1.5億, 唔錯架!

chan200308 發表於 20/4/2015 10:23 AM
掌門,吹水王,我對你哋都好有信心! 你哋中咗俾嗮我. 我都有3億, 唔錯架!
認真睇真啲真係又真係
掌門,吹水王,我對你哋都好有信心! 你哋中咗俾嗮我. 我都有3億, 唔錯架!

lckiong 發表於 2015-4-20 10:30 AM
掌門,小強,我對你哋都好有信心! 你哋中咗俾嗮我. 我都有3億, 唔錯架!
型 英 帥 靚 正
呢度仲有暗樓的麼
條骨都無佐lu
呢度仲有暗樓的麼
lhy92725 發表於 2015-4-20 11:36 AM
有暗樓估
型 英 帥 靚 正
甘肯定系13089啦
條骨都無佐lu
J 神 中午下午好!! 一周!!!
甘肯定系13089啦
lhy92725 發表於 20/4/2015 11:59 AM
係#13089,不過冇獎
認真睇真啲真係又真係
派金記錄
kingsleyyu1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出lckiong1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出ob513302 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出craig1683 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出nikon-d70003 分鐘前TVB 10000000 元 ...
timmaxsing 發表於 2015-4-20 08:23 AM
多謝 J 神 第一輪 派金 活動豐厚獎賞!!!
第二輪派金記錄
金石良7 秒前TVB 10000000 元積分轉出巧開來35 秒前TVB 10000000 元積分轉出ccw-james1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出HENRY_1681 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出ob513301 分鐘前TVB 10000000 元積 ...
timmaxsing 發表於 2015-4-20 09:12 AM
多謝 J 神 第二輪 派金 活動豐厚獎賞!!!
派金第二輪活動,每位派1千萬,

名額15個,先到先得

此活動格式:

1千萬報名X1

另外在此活動進行中會有個特別暗樓,

價值$3億...

名額1名,此派金活動結束後公布

PS 1:有關特別暗樓於達15名名額後便會結束及截帖,本人有最終決定權

PS 2:此第二輪派金活動結果後,會連同第一輪一起派發,祝大家GOOD LUCK !

競猜引言活動中的第二輪3億暗樓得主是誰??

估暗樓帖數範圍由:12930#-12995#

估中者可得3千萬賞金(以每位計算)

(當然就此活動未有參與者估中,則以最接近暗樓數者奪得2千萬賞金,以每位計算)

活動格式:

我估第二輪3億暗樓是12937#

PS :就有關估特別暗樓活動,本人有最終決定權,參與者不得異議

此活動於H.K時間2015年04月22日上午09時截止
timmaxsing 發表於 2015-4-20 08:57 AM
我估第二輪3億暗樓是 12969#
J神下午好。多謝第一、第二輪活動獎賞
我估第二輪3億暗樓是12973#