返回列表 回復 發帖
盡量,我的能力有限啊!tvb now,tvbnow,bttvb; Z# d# l7 A" l1 I: Y$ ^8 i
巧開來 發表於 2015-10-19 09:15 PM
公仔箱論壇. Z1 x) [. n  K
唔緊要, 有心就得啦! 好在仲有你係處
仲未呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ?) N5 S" {4 ~* s( v0 z. X
satoshi23 發表於 2015-10-19 08:50 PM
我祇是隨口問問,想不到水晶姐姐真的還沒晚飯啊!
告老還鄉!
我祇是隨口問問,想不到水晶姐姐真的還沒晚飯啊!
) f* |$ X2 L( X巧開來 發表於 2015-10-19 09:18 PM
4 s4 L1 D2 F  X  h, {  `+ q& x: w佢多數09:00多先食呀!
4 i$ D& \. D# I* k公仔箱論壇唔緊要, 有心就得啦! 好在仲有你係處tvb now,tvbnow,bttvb. r$ }1 Y2 R1 w# B% U- `7 d
free2penny 發表於 2015-10-19 09:16 PM
怎麼?水晶姐姐也走了嗎?
告老還鄉!
6 K0 m& h! q( D7 Y) `佢多數09:00多先食呀!
( G( a1 S! u' v. d+ F  O3 n; T$ A) \公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-10-19 09:18 PM
那麼妳又如何?晚飯完了多久?
告老還鄉!
明晚上來時,我看已過130000帖了!
告老還鄉!
怎麼?水晶姐姐也走了嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 m& n1 Q) p; B) d* A* h; A3 x8 W4 Q
巧開來 發表於 2015-10-19 09:20 PM
; `; B  `! H& _: n" V8 y係呀! 佢行開一陣!
那麼妳又如何?晚飯完了多久?os.tvboxnow.com  c/ d2 ^: z( g0 U# y1 O
巧開來 發表於 2015-10-19 09:22 PM
" B; _; p: k2 _' G5 I' {
剛食完沒有幾來!
明晚上來時,我看已過130000帖了!
7 k" _4 F. _; r( ?tvb now,tvbnow,bttvb巧開來 發表於 2015-10-19 09:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. C7 x# U( Z6 W; Q6 ^
130000帖........勁呀!
. P1 a6 G# |7 U  v; b- _" i2 _% v- p係呀! 佢行開一陣!os.tvboxnow.com1 M& h/ H% W" z7 |
free2penny 發表於 2015-10-19 09:29 PM
應該去用膳吧,不然會餓壞肚皮啊!
告老還鄉!
應該去用膳吧,不然會餓壞肚皮啊!; ?( j8 A3 P  d4 l
巧開來 發表於 2015-10-19 09:32 PM
* x# L: L; @$ f- `8 `0 Qtvb now,tvbnow,bttvb同埋去回其他版區的帖!
( \/ M  A4 N& Z' B3 H" g公仔箱論壇130000帖........勁呀!
0 M% w8 Z4 C! T4 C公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-10-19 09:30 PM
都是大家的努力,我自己倒覺得有點慚愧呢!
告老還鄉!
好了,我也要下線了,明晚再和大家聊聊吧!
告老還鄉!
我返黎啦,大家都走曬啦
條骨都無佐lu
猫蒲甘夜