返回列表 回復 發帖
WANTED 要唔要通輯 miss
小飛機 發表於 2009-9-8 06:16 PM
Miss 幾時出現呀
Plan 乜大計呀
要plan 咁耐呢
gonkong 發表於 2009-9-8 09:35 PM
好可能去左美國揾 king king
Plan 乜大計呀
要plan 咁耐呢
gonkong 發表於 2009-9-8 09:35 PM
hello 工工 miss 可能 paln 退休大計......
淨係上左睇肉堂渣喎~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-8 09:36 PM
上体育堂好呀, 可以強身健體,力充沛
好可能去左美國揾 king king
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-8 09:39 PM
唔知啊, miss 冇坐 喎....可能坐船啩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唔知啊, miss 冇坐 751868喎....可能坐船啩
小飛機 發表於 2009-9-8 09:46 PM
機機,你地果晚撐枱腳,有冇露出D蛛絲馬跡??
坐船就肯定有啦..不過冇奶油去貢耐~~
機機,你地果晚撐枱腳,有冇露出D蛛絲馬跡??
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-8 09:50 PM
冇啊...我地掛住浪漫
Good evening everyone
Miss 仲未蒲頭呀
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening everyone 751883
Miss 仲未蒲頭呀 751884
主任 發表於 2009-9-8 10:00 PM
未呀~主任..呢到你最權威..
未呀~主任..呢到你最權威..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-8 10:08 PM
咪玩啦, 呢條 thread 係 Miss 架
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
咪玩啦, 呢條 thread 係 Miss 架 751915
主任 發表於 2009-9-8 10:58 PM
i mean you'r miss NO.1..你都唔知,我地點知??
good morning miss

今日係 2009 年 9 月 9 日~~~長長久久呀
good morning 淫淫, 劍劍, 撻撻, 工工, king king, 走粒哥哥 & 玉樹臨風姣鬆啲
係呀~~ 9/9/09...仲有 9:09..不過我訓緊覺...