返回列表 回復 發帖
hello 主任 今日你好似day off 波,有咩節目呀
寇仲~ 發表於 2009-9-5 04:10 PM
Good afternoon 仲仲
無節目呀, 留喺屋企都出汗, 咪又死咗上去囉, 噚晚好夜先返
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
今日我開檔咁多位早晨
四眼走粒仔 發表於 2009-9-6 11:15 AM
Hello 走粒仔 & everyone
thank you 仲仲..既消息..聽到miss 榮休消息之後..心裡很 sad..悶左果禮拜..卒之走左去揾 A + B+C+D...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-5 07:18 PM
Hello 撻撻
4 件咁勁
機機,人地話:下午 石澳  都幾多人游水 播..嘩 !!好多靚女啦 而家 D 女仔個個 都比堅尼 三點式  ..身材好多都好正 , 睇波都睇到傻左 ..唔好去泳池啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-5 10:48 PM
Go go go
各位,午安
Hello 撻撻 750519
4 件咁勁 750520
主任 發表於 2009-9-6 12:10 PM
任任,係 ABCD後面果個...
good evening miss
任任,係 ABCD後面果個...
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-6 12:40 PM
hello 撻撻 咁快搵左 EE 喇
Go go go
主任 發表於 2009-9-6 12:11 PM
Hello 淫淫 美女如雲, 呀! 應該係美女乳暈呵
今日我開檔咁多位早晨
四眼走粒仔 發表於 2009-9-6 11:15 AM
Hello 太極走粒哥哥, 今朝有冇需 2 招太太太...太...極呀
機機,人地話:下午 石澳  都幾多人游水 播..嘩 !!好多靚女啦 而家 D 女仔個個 都比堅尼 三點式  ..身材好多都好正 , 睇波都睇到傻左 ..唔好去泳池啦~~
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-5 10:48 PM
撻撻, 係唔係真架, 即刻去昅昅 比堅尼姐姐, I'm coming
機機,咁快踢爆唔知任任估到冇??
撻撻, 係唔係真架, 即刻去昅昅 750898比堅尼姐姐, I'm coming
小飛機 發表於 2009-9-6 08:32 PM
咁夜D 比堅尼姐姐,返哂屋企食飯啦....
機機,咁快踢爆唔知任任估到冇??
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-6 09:45 PM
good evening 撻撻 淫淫咁醒緊係估到喇
咁夜D 比堅尼姐姐,返哂屋企食飯啦....
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-6 09:46 PM
今日係星期日, 應該好多靚女去晒太陽, 冇去到走左寶