返回列表 回復 發帖
Penny姐早晨其實度假, 不外乎放松心情, 不過要照顧大同細, 真係幾辛苦, 都好似冇真正休息到0 {  J, u1 c7 Y4 P, f5 ]
jeffryngo 發表於 2015-10-13 08:45 AM
' M# H) \3 V  H1 o" l
有沒有同細路玩嗎!
jeff 你好! 玩得盡興嗎!
7 C" Y  D; E/ ?, @3 B' {4 }) Yfree2penny 發表於 2015-10-13 08:57 AM
os.tvboxnow.com$ d  J* j  R  N- h7 g" @
Penny姐, 你巧
9 L5 L' \: b4 {6 K8 |  P% w4 X  m; S9 W8 Y2 J. \6 Z: F/ v& n
玩得盡興嘅係班細佬, 我同內人就好累
水晶晶早晨! - X& r+ ~+ m# k/ Q: M( e8 ?7 r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: ^" h* k+ q5 A1 r+ [3 K# r
只不過去咗邻近嘅沙滩玩幾日. 幾好玩架, 不過駕車駕咗幾個鐘好累TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; D  [- }$ ^! B/ n; a
jeffryngo 發表於 2015-10-13 08:56 AM
  V/ x3 R3 J$ s( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀 , 好玩就得啦 , 唔致在去邊了tvb now,tvbnow,bttvb3 q  w' x$ J5 a1 c5 Z( U9 p1 ]
要揸幾耐車呀? 你揸車?
C 兄、財大、言爺,Grace 亲王,AV1巧
同細路出去玩,其實就系照顧細路,自己基本無得玩架啦
條骨都無佐lu
係呀 , 好玩就得啦 , 唔致在去邊了
( ?( C; i$ v8 z6 e& d: Btvb now,tvbnow,bttvb要揸幾耐車呀? 你揸車?5 s3 K3 J6 j/ L! E
satoshi23 發表於 2015-10-13 09:04 AM
; C9 g/ C8 V& D- v+ J
唔多,三個小時咁
同細路出去玩,其實就系照顧細路,自己基本無得玩架啦9 W- G- I$ j7 Q7 d5 q
lhy92725 發表於 2015-10-13 10:16 AM
/ {9 H1 F9 ^8 I4 e+ n* V% I: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咪就係
甘做父母都系甘架啦
條骨都無佐lu
: _% b6 D: I3 i* k* D4 R, Pos.tvboxnow.combb, 早!
/ c( ^% M  a: v3 O% P* F* Y. stvb now,tvbnow,bttvbsmcorange 發表於 2015-10-13 04:54 AM
* u% P# i3 r' m' ytvb now,tvbnow,bttvborange你好,今日休息?
C 兄、財大、言爺,Grace 亲王,AV1巧 os.tvboxnow.com7 l- e$ @: E; C9 M- W3 p& _
yxx01 發表於 2015-10-13 10:10 AM
公仔箱論壇# }3 d5 R  e$ z% i9 Z
羊叔叔 巧!
3 T5 ]: O& F6 c. D; P$ L0 E公仔箱論壇orange你好,今日休息?2 J8 B: y0 u' [4 l; T
mnb1123 發表於 2015-10-13 11:48 AM
. v" ]$ z1 B$ ^3 N4 B% _7 l9 q9 aos.tvboxnow.commnb 好!
* ~6 {  M& p0 w" a  Q+ e
咪就係
) ^( U. z: D) K8 p2 A2 ljeffryngo 發表於 2015-10-13 10:18 AM
% \$ J5 n3 H$ b; w" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你開心嗎!
C 兄、財大、言爺,Grace 姐大家好
) ?& D+ f' q3 h# N& s3 Z7 q咁你開心嗎!
' f$ ~' A7 ?( b# OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。free2penny 發表於 2015-10-13 11:52 AM
天后早晨午安,jeff唔使做放假有$收,去邊度玩都一定開心
天后早晨午安,jeff唔使做放假有$收,去邊度玩都一定開心tvb now,tvbnow,bttvb0 O8 g# I8 k% n; l  D0 }
mnb1123 發表於 2015-10-13 11:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o. q( t; F* T$ d2 e
咁你開心嗎!