返回列表 回復 發帖
玉樹臨風姣鬆啲~~~咁啱嘅, 啱啱我都同至愛去食晏, 之後興起去左酒店食下午茶, 大細都食飽飽, 爽爆

我都想去上水走轉, 最近好似多左o靚妹 ...
小飛機 發表於 2009-9-4 06:51 PM
好呵,你黎我同你四圍行下 去上水真係撞手神,因為封面與內容九成唔對,頭先我都係見佢上樓先跟住佢咋
頭先食完嘢冇抺咀咩, 而家先過水
小飛機 發表於 2009-9-4 06:55 PM
行返落街又出哂水啦個身,返屋企唔過多次水點得
好呵,你黎我同你四圍行下 去上水真係撞手神,因為封面與內容九成唔對,頭先我都係見佢上樓先跟住佢咋
寇仲~ 發表於 2009-9-4 07:16 PM
你咪食左佢今日頭啖湯
而家食飯, 轉頭見
I'm back. 玉樹臨風姣鬆啲, 食左嘢未呀?
hello 撻撻, 今朝入唔到個網 條友可能之前上堂, 而家先交功課啩
小飛機 發表於 2009-9-4 06:07 PM
唔係喎~ 條友話wednesday 試完miss,再試樂樂..要等當事人出場問吓先

啲人去晒冰???
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
寇仲~ 發表於 2009-9-4 07:16 PM
仲仲,可否詳細描述吓...因上水不太熟..D幼齒服務得唔得?miss 榮休左..我哋都要唸吓下半生??
good evening everyone...
唔係喎~ 條友話wednesday 試完miss,再試樂樂..要等當事人出場問吓先
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-4 08:31 PM
hi 原來撻撻到左

唔緊要喇, miss 遲d 都會蒲頭, 到時你可以約上堂lu
仲仲,可否詳細描述吓...因上水不太熟..D幼齒服務得唔得?miss 榮休左..我哋都要唸吓下半??
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-4 08:36 PM
咁快搵著落
hi 原來撻撻到左 749161

唔緊要喇, miss 遲d 都會蒲頭, 到時你可以約上堂lu 749162
小飛機 發表於 2009-9-4 08:38 PM
hello 機機, miss 都唔知等到幾時??人老左想試吓幼齒..
今朝我都入唔到個網 ..呢幾日都係咁..有時又話升級..
hello 機機, miss 都唔知等到幾時??人老左想試吓幼齒..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-4 08:41 PM
我很贊同, 所以我都想入去走走
今朝我都入唔到個網 ..呢幾日都係咁..有時又話升級..
榴槤蛋撻 發表於 2009-9-4 08:44 PM
要慢慢入, 唔好急