返回列表 回復 發帖
即系果日默認合法
lhy92725 發表於 2015-1-24 08:58 PM
整個溫哥華只有250名警察要逮捕要等時間等其他警察從其他警區來
嗰日温哥華有大型示威活動?
pknoface 發表於 2015-1-24 11:31 PM
嗰日温哥華有大型隊草活動
grace早晨。
pknoface 發表於 2015-1-24 11:52 PM
Ken 晚上好!! 週末快樂!!
各位早午晚好.
甘溫哥華有幾多常住人口啊
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2015-1-25 08:54 AM
以前很多, 人口稠密. 啲人起條街到行都要膊頭挨住膊頭. 自從路人甲起温哥華出現之後, 人口不斷失蹤. 啲差人挂住查人口失蹤, 冇時間去理大麻既事. 其實啲人都係比路人甲捉晒去佢屋企個地下室.
原來溫哥華都有地下室
條骨都無佐lu
路人甲間係巨型豪宅. 個地下室收埋好多温哥華人. 佢地真係可怜......
我有時都去溫哥華玩架,好驚呀
你都話有時啦,你遇吾到架啦
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2015-1-25 08:54 AM
溫哥華市2011人口普查603,502
以前很多, 人口稠密. 啲人起條街到行都要膊頭挨住膊頭. 自從路人甲起温哥華出現之後, 人口不斷失蹤. 啲差人挂住查人口失蹤, 冇時間去理大麻既事. 其實啲人都係比路人甲捉晒去佢屋企個地下室. ...
pknoface 發表於 2015-1-25 09:49 AM
掌門想屈我,至少做一些功課!下面是溫哥華的人口增長

Vancouver
YearPop.±%
189113,709—   
190126,133+90.6%
1911100,401+284.2%
1921117,217+16.7%
1931246,593+110.4%
1941275,353+11.7%
1951344,833+25.2%
1956365,844+6.1%
1961384,522+5.1%
1966410,375+6.7%
1971426,256+3.9%
1976410,188−3.8%
1981414,281+1.0%
1986431,147+4.1%
1991471,644+9.4%
1996514,008+9.0%
2001545,671+6.2%
2006578,041+5.9%
2011603,502+4.4%
路人甲間係巨型豪宅. 個地下室收埋好多温哥華人. 佢地真係可怜......
pknoface 發表於 2015-1-25 09:59 AM
我住在山上不能建造地下室下次屈我之前記得做功課!
我有時都去溫哥華玩架,好驚呀
Anonymous 發表於 2015-1-25 12:32 PM
周老伯伯記住不要去錯 Vancouver, WA
甘多人得幾百個差人少佐D哦
條骨都無佐lu