返回列表 回復 發帖
有無邊位電腦高手,想請教下,手提電腦系米吾好長期插佐電源線黎用架?
3 i+ K- S& J6 T$ m4 t3 ?1 b" w& M- xos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-4 09:40 PM
公仔箱論壇% x: C; Q* g0 U  f2 n% S
如果真係要長期插住嘅電源,最好可以將電池拆出來。如果唔拆,電池好快瓜。我兩部手提電腦都係咁瓜咗。
我度完假期喇,速速闪过
* i, m* b, ]+ |* S: g  Kos.tvboxnow.comcivicboy1969 發表於 2015-10-3 02:07 AM
閃完再去渡過
局部區域潛水中...
http://247latestnews.com/wp-content/uploads/2015/01/2015-McLaren-MP4-30-picture.jpgis this fast enough?
: ], a, o# Z6 S* |$ gPedestrian_A 發表於 2015-10-3 05:32 AM
no la 路 sir,擺兩架呢類車種,大家嘅效率將會提升好多好多啦... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 q, O* }, K4 B# c& `& Z+ ^

3 f: K& g' C# V3 `
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
局部區域潛水中...
妳話呢os.tvboxnow.com  `! n+ G9 U6 ?* ~
金石良 發表於 2015-10-4 09:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 |) r7 L% h) D. r2 E
起樓
8 G, H7 l1 q* v6 Q公仔箱論壇
# ~  D. r8 u# j6 r- T4 c公仔箱論壇言老細
各位老友記,新朋友週日好呀!
局部區域潛水中...
: w/ T  Q, L/ t2 t( lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果真係要長期插住嘅電源,最好可以將電池拆出來。如果唔拆,電池好快瓜。我兩部手提電腦都係咁瓜咗。公仔箱論壇2 m" p. x& h1 O, h$ a- o
jeffryngo 發表於 2015-10-4 09:52 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 ~5 y5 Z0 m& `; Q
即系最好一系用電池,一系用電源線
條骨都無佐lu
我以為大家又會有驚喜啫!請飲就...等貓姐妳嚟啦,要我搭飛機都問題嘅TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 J+ d6 v  l& t4 C
金石良 發表於 2015-10-4 09:51 PM
# ?' h; H% o8 @- F' b* ltvb now,tvbnow,bttvb我以為落香港可以去飲你果餐或者請我食飯添,甘快就關定門
條骨都無佐lu
各位老友記,新朋友週日好呀!) R; x6 x  H8 f
金石良 發表於 2015-10-4 09:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& V  V/ j7 V0 ]( ~: T
言老細  週日好
tvb now,tvbnow,bttvb2 J" X" Q0 S# J. Y5 a" x3 s
起樓 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 l6 b1 }8 l4 q0 O: m

1 N3 m2 `, \6 c* _5 j* yos.tvboxnow.com言老細 os.tvboxnow.com# y  x/ |. f6 [
satoshi23 發表於 2015-10-4 09:58 PM
水晶妹妹妳終於明白喇
局部區域潛水中...
% C: S! r% F+ l8 i$ O( w6 q+ z' ?. |
我以為落香港可以去飲你果餐或者請我食飯添,甘快就關定門) S7 S' Z4 Z2 e) c* A4 r
lhy92725 發表於 2015-10-4 10:02 PM
妳食咗鼠男女嗰餐先講啦
局部區域潛水中...
水晶妹妹妳終於明白喇
0 k' |2 V& z0 I; h金石良 發表於 2015-10-4 10:06 PM
言老細想派錢 , 係唔係呀?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ^( q& t  L  k& n6 Q' K
言老細  週日好 ; X; P  y# G: P& N
satoshi23 發表於 2015-10-4 10:02 PM
週日好,個網唔係咁好! 公仔箱論壇# E9 S7 ]  I) m! V
丿喇
局部區域潛水中...
言老細想派錢 , 係唔係呀?
8 ^3 t3 K, z+ o" Q/ X% V3 O( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-10-4 10:09 PM
快喇快喇!再丿
局部區域潛水中...
週日好,個網唔係咁好!
. `- R( `: P& K$ V9 a4 dtvb now,tvbnow,bttvb丿喇tvb now,tvbnow,bttvb! W( y! Y8 [7 ?  Q  y7 B$ y4 x
金石良 發表於 2015-10-4 10:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H) e4 g  `6 K, ]* @
咁快  丿  , 仲念著同言老細你傾下計
妳食咗鼠男女嗰餐先講啦
! z5 a. s% A2 m* e& _9 Q金石良 發表於 2015-10-4 10:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ j( S* {" m' n
日日睇佢地撒花槍已經好夠啦
條骨都無佐lu