返回列表 回復 發帖
龍仔真系好忙,成日都是一閃而丿
條骨都無佐lu
龍仔真系好忙,成日都是一閃而丿
, o7 a7 p' O# d+ Alhy92725 發表於 2015-10-4 06:15 PM
! g9 y1 W1 I9 X/ W公仔箱論壇閃一閃!
貿發局各位老總早午晚好.
掌門你好!
C兄,財大,言少,晚上好公仔箱論壇+ q4 Z3 ]2 p& c
Grace姐,你好啊!
至現時為止,高層尚未有任何有關【長工制】之決策指示,所以 【散工(兼差)制】繼續實施,也就是說,各位每天到 此帖
/ D0 O" k# v: p1 Sos.tvboxnow.com星馬新聞>> ^^閑談時事新聞^^tvb now,tvbnow,bttvb* v: a! I' J+ d1 A9 ]
閒聊,每天出席均 ...8 B; [5 D* \0 N8 @  |) L
gracechanstuart 發表於 2015-10-4 09:12 AM
2 V; n. s! \1 z) \# E( w9 C
好事,咁我就睇下呢個月我可以出席幾多日
9 z' B4 U0 L* R0 ^
好事,咁我就睇下呢個月我可以出席幾多日
2 K& V0 q  m; G5 }公仔箱論壇jeffryngo 發表於 2015-10-4 09:25 PM
& d4 C' t6 q) b公仔箱論壇記得日日出席啦! jeff
C兄,財大,言少,晚上好
7 I; {  w) ]0 U3 Q1 T公仔箱論壇Grace姐,你好啊!
; `+ [+ p/ L. q  J8 Q- Mjeffryngo 發表於 2015-10-4 09:23 PM
公仔箱論壇- d. [; r1 x* C8 L
Jeff 你好!
各位大哥大姐,好朋友,老友記,大家晚上好
各位大哥大姐,好朋友,老友記,大家晚上好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& d% C7 \0 O% k* [9 Z4 I
jeffryngo 發表於 2015-10-4 09:30 PM
/ m7 t+ n: K& Q! [3 j
我好好! jeff 最近見你晚上先來呢!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! V8 e' }$ t# _  w
記得日日出席啦! jeff' v3 t4 `" W) n! T) D/ A
free2penny 發表於 2015-10-4 09:26 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( e! D* d# Y: s0 w' _- E* u
會記住,但係應該缺席兩三日咗
有無邊位電腦高手,想請教下,手提電腦系米吾好長期插佐電源線黎用架?
條骨都無佐lu
; ^7 I' w9 I' YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ h6 R/ b, ^& h7 R8 etvb now,tvbnow,bttvb慢什麼?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 y; r8 b, d5 ~: u. X) C8 c
satoshi23 發表於 2015-10-2 09:38 PM
妳話呢
局部區域潛水中...
; K. j& B" O! b- H! _6 stvb now,tvbnow,bttvb我好好! jeff 最近見你晚上先來呢!os.tvboxnow.com% o: m8 X/ C9 ~8 S6 q7 k/ w
free2penny 發表於 2015-10-4 09:31 PM
os.tvboxnow.com; r9 S) c  ^/ ~# e, o" z
呢兩晚咁啱做夜更,所以都晚上上嚟。
言公子有喜?幾時請飲啊tvb now,tvbnow,bttvb1 Q$ d2 I8 C. p, Y0 K
lhy92725 發表於 2015-10-2 09:45 PM
我以為大家又會有驚喜啫!請飲就...等貓姐妳嚟啦,要我搭飛機都問題嘅
局部區域潛水中...