返回列表 回復 發帖
互相暗戀卻不能在一起叫幸福??
yxx01 發表於 2013-4-30 09:05 AM
最幸福漠過於你發現你暗戀嘅人...也暗戀你
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
呢个世界基本上无咩暗恋嘅,如果大家都同一时间暗恋,基本上是有行动的
问题是时间问题,单方面的问题,所以错过啦
lhy92725 發表於 2013-4-30 09:05 AM
人長大了........ 大家只可以唱  "愛得太遲"
你点知当初如果行动佐一起会幸福过现在喔
过去米留在记忆到回味下算咯
條骨都無佐lu
所以 大家壹定要珍惜眼前人 .食得呢就唔好o徒! 玩得嘅就唔好o慳!
所以好朋友都不妨多几个
條骨都無佐lu
好朋友
我要训了,JN珍惜下D好朋友啦
條骨都無佐lu
JN午安
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
我要训了,JN珍惜下D好朋友啦
lhy92725 發表於 2013-4-30 10:14 AM
前提 D好朋友要有機會重逢先得+
JN .. any tips
goldmonk 發表於 2013-4-30 11:16 AM
no mood no tips

chicken nuggets
食得呢就唔好o徒! 玩得嘅就唔好o慳!
goldmonk 發表於 2013-5-1 12:07 AM
支持老金
型 英 帥 靚 正
no mood no tips

chicken nuggets
JackyNelson 發表於 2013-5-1 12:19 AM
no mood
型 英 帥 靚 正