返回列表 回復 發帖
掌門 、你唔裝win10又怎能免費裝win11呢、因要用win10金輪、其實在我来説(我已用了二個月)相當好用、你好以當它是win7或8来用、用你識用的、唔識的好己不理或delete、win10是好知能的、有人在你後門搅嘢都會通知你。 ...os.tvboxnow.com! s' [: k( ]: ]
hungyu 發表於 2015-10-1 12:18 PM
os.tvboxnow.com* u( S+ ~9 m5 Q3 Y
隨意大哥,掌門是在開玩笑呀!!!
應該話掌門一向就亂UP嘅遮
條骨都無佐lu
grace姐果邊凌晨之哦,居然起佐身
條骨都無佐lu
6 Q5 Y' o# U9 ~, y1 W- Sos.tvboxnow.com: |4 L" w- i% R; ~
grace姐果邊凌晨之哦,居然起佐身tvb now,tvbnow,bttvb: i0 h7 ]7 `7 C% Y
lhy92725 發表於 2015-10-1 08:59 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ I/ p( b, `8 J: K, _
依嘎係 朝早6點,唔係凌晨!!!
Lovely grace morning
仲有,各位!!因為我部PC第一次裝WIN10失敗,正在第二次重裝中,發薪津的 文件 是在我的PC上,所以今次發薪津要等我的電腦搞掂後再派,閣下如果有去報到聽,哪邊的報到獎金也會在我電腦升級完畢後一併派發!!!
Lovely grace morning : j8 w, h9 @, v  G) m! a
yxx01 發表於 2015-10-1 09:10 PM
公仔箱論壇1 ^$ [4 p& ]7 c2 O8 @% F* p" H7 _
Good morning YeaYea!!!
6點都好凌晨下哦,天光未啊
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com% w- l: L4 l" i# X# v, L" y
依嘎係 朝早6點,唔係凌晨!!!公仔箱論壇& ]5 h6 u: m% z
gracechanstuart 發表於 2015-10-1 09:06 PM
- U5 ]- t* L) _+ G6 {
咁早起身! grace
仲有,各位!!因為我部PC第一次裝WIN10失敗,正在第二次重裝中,發薪津的 文件 是在我的PC上,所以今次發薪津要等我的電腦搞掂後再派,閣下如果有去報到聽,哪邊的報到獎金也會在我電腦升級完畢後一併派發 ...公仔箱論壇' w5 r) R4 V" d1 _; m% M
gracechanstuart 發表於 2015-10-1 09:11 PM
公仔箱論壇9 _* N- S1 m4 ^# s4 s, t
果然係咁呀! .....係要冊除全部, 重新安裝先沒有事呀! grace ...
6點都好凌晨下哦,天光未啊
+ `1 I* Y/ a4 C1 F( Aos.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2015-10-1 09:13 PM
公仔箱論壇) o. r) K, G$ s# S
已經天開始光光地啦!!!
, _' y1 p- X& Q8 D" G3 h6 X已經天開始光光地啦!!!os.tvboxnow.com+ O8 U/ g) z2 L' ]. E8 g
gracechanstuart 發表於 2015-10-1 09:18 PM
) w7 m2 X: \# u6 h3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。grace 天光...又要工作啦!
9 \6 H4 ~) P9 h7 R2 ^
果然係咁呀! .....係要冊除全部, 重新安裝先沒有事呀! grace ...
7 M6 X: d# [. |% E) }. Jfree2penny 發表於 2015-10-1 09:15 PM
: f/ M. q4 d# {+ V係因為我部腦有太多 其他硬盤(三個外連硬盤)同藍光及DVD ROM及 Rewriter 連接住,仲有個DVD機裡邊唔記得攞返隻DVD出嚟,所以UPGRADE嗰陣,重新啟動電腦時,個系統被搞到蒙查查,咪唔成功囉!!!
! [1 F9 [7 \  }' p! E) Jtvb now,tvbnow,bttvbgrace 天光...又要工作啦!os.tvboxnow.com+ i0 I, |" T# P/ `* d
free2penny 發表於 2015-10-1 09:21 PM
3 @0 i* B( B8 [) A; k* {; v' l今日既使命,就係搞掂我部電腦!!!
tvb now,tvbnow,bttvb; t2 @9 z  C/ g! O3 L: ~6 z' l7 P
係因為我部腦有太多 其他硬盤(三個外連硬盤)同藍光及DVD ROM及 Rewriter 連接住,仲有個DVD機裡邊唔記得攞返隻DVD出嚟,所以UPGRADE嗰陣,重新啟動電腦時,個系統被搞到蒙查查,咪唔成功囉!!! ...
% s' F- G6 x9 C" Z$ F$ Qgracechanstuart 發表於 2015-10-1 09:24 PM
" n3 \1 N4 Q0 y
我都估到啦!...所以其他硬盤有沒有後備嗎...因為升左級後可能 (其他硬盤(三個外連硬盤)開唔到呀! (可能win 10 不兼容) 所以要小心呀! 怕你的資料冇晒呀!