返回列表 回復 發帖
同意
四眼走粒仔 發表於 2009-8-30 10:25 PM
呢幾日未見過 miss 上嚟
咁冇辦法喇, 唯有喺度捕住等miss 出現喇
小飛機 發表於 2009-8-30 10:23 PM
我擔定凳仔架啦...
呢幾日未見過 miss 上嚟
小飛機 發表於 2009-8-30 10:35 PM
我今日有上過課室都係'人去樓空'....
我今日有上過課室都係'人去留空'....
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 10:39 PM
miss 如果開工都會上嚟打招呼架, 唔知佢發生咩樹
小飛機 發表於 2009-8-30 10:42 PM
機機,你係最後一個見過miss既人
小飛機 發表於 2009-8-30 10:42 PM
有冇TRY CALL MISS 呢
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 10:48 PM
好似講到機機獨吞MISS,要佢交人咁
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 10:48 PM
上次食完飯冇見過喇
有冇TRY CALL MISS 呢
四眼走粒仔 發表於 2009-8-30 10:48 PM
啱啱打過, 但去左留言, 冇人聽
四眼走粒仔 發表於 2009-8-30 10:49 PM
撻撻唔係咁意思, 不過真係唔知 miss 之後有冇開工 or去左冰樹?
四眼走粒仔 發表於 2009-8-30 10:49 PM
唔係..因為機機係個晚見過miss 之後.miss 就唔見左人..所以問吓姐??
撻撻唔係咁意思, 不過真係唔知 miss 之後有冇開工 or去左冰樹?
小飛機 發表於 2009-8-30 10:54 PM
我隨口UP吓咋
我當然知道佢咩意思.....大家都擔心佢0者
我隨口UP吓咋
我當然知道佢咩意思.....大家都擔心佢0者
四眼走粒仔 發表於 2009-8-30 11:07 PM
唔知淫淫 & 劍劍有矛call miss 呢
唔係..因為機機係個晚見過miss 之後.miss 就唔見左人..所以問吓姐??
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 11:06 PM
我都唔豬呵
唔知淫淫 & 劍劍有矛call miss 呢
小飛機 發表於 2009-8-30 11:10 PM
我諗淫淫一定搵到MISS既