返回列表 回復 發帖
I am have a nice weekend,.....
we have party right now,.......
drinking , drinking,....and drinking
Masterking 發表於 2009-8-29 12:36 PM
hello king king, 飲杯 Cheers
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hello miss , how are you ??
dakin 發表於 2009-8-30 01:09 AM
hello dakin
Good morning everybody
gonkong 發表於 2009-8-30 10:57 AM
hi hi 工工
咁你唔記得買係唔係要係個肚攞啲大腸、小腸、十二子腸同盲腸呀
再唔夠未要切埋 條啫啫囉
gonkong 發表於 2009-8-30 11:02 AM
哈哈....咁核突!!! 俾我都唔要
冇見 miss 咁多日, 好掛住 miss 呀
冇見 miss 咁多日, 好掛住 miss 呀
小飛機 發表於 2009-8-30 06:57 PM
你果晚先見完~~ 我就成個月啦
good evening everyone
good evening everyone
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 09:37 PM
hello 撻撻
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 09:34 PM
哈哈 撻撻, 一日不見, 如隔三秋啊 係呢, 點解咁耐唔探 miss呀
哈哈 撻撻, 一日不見, 如隔三秋啊 係呢, 點解咁耐唔探 miss呀
小飛機 發表於 2009-8-30 10:07 PM
係呀!而家 miss 返消防挭..返一日放7日..根本就約唔到~~ 我又冇miss 個 batman (蝙騙)電話..可能到miss 榮休都見唔到..
係呀!而家 miss 返消防挭..返一日放7日..根本就約唔到~~ 我又冇miss 個 batman (蝙騙)電話..可能到miss 榮休都見唔到..
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 10:18 PM
咁冇辦法喇, 唯有喺度捕住等miss 出現喇
HI ALL
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 09:34 PM
我唔上成個月喇
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-30 10:18 PM
同意
HI ALL
四眼走粒仔 發表於 2009-8-30 10:23 PM
hello 太極走粒哥哥