返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇7 y0 m; s9 y2 D5 h. N; ]- r

! g  g: b+ l0 ^" w% ^. Z1 Vos.tvboxnow.com7 ~& p: s& J7 }9 X/ H
咪慢慢睇囉...又唔趕時間。os.tvboxnow.com. D- c* J4 E( `6 @/ }
kingsleyyu 發表於 2015-9-25 07:40 PM
. S/ e/ C( [# B4 n; ttvb now,tvbnow,bttvb睇完1~2個之後.....唔想睇
os.tvboxnow.com9 S3 `; H- @: y
tvb now,tvbnow,bttvb4 E/ n/ N: d6 k& E; r- [7 I
水蛇春咁長
5 M: \% E* M6 e. l- M* g' j/ GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 Z# F1 m8 }7 D- p- O
解釋:形容事物過長而令人生厭,可用俗語“水蛇春咁長”。
7 r% G2 p) T% F( Z( fos.tvboxnow.com
) h' y0 D0 b2 z9 L( ~os.tvboxnow.com甲:得閒就嚟我個微博睇睇,呢個系網址。 ——有空就來我的微博看看,這是網址。
- B$ U2 X4 |% ^, LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乙:個網址水蛇春咁長,邊記得住啊? ——網址這麼長,哪 ...
, s$ L. q( q( w' D) |, Etvb now,tvbnow,bttvbkingsleyyu 發表於 2015-9-25 07:42 PM
. V" ?3 l1 m0 l- f! v0 I* ^7 z$ C公仔箱論壇
0 {% L; w7 Y$ }9 L: q公仔箱論壇講得好! 魚兄!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: `; \' }7 ~6 [/ T6 h
5 i4 T# P5 W: z2 e) O) v) }
貓貓你就好啦...4 z' ]- ~* l$ y3 {" E2 ~

2 Y2 I; _7 n$ r; e+ {% ]# g  U' Sos.tvboxnow.com我十五十六國慶都要開工...
( k) x4 _( ^( \% \5 y公仔箱論壇kingsleyyu 發表於 2015-9-25 07:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s1 e  `1 s3 A
辛苦晒你! 有沒有補假嗎!
開工啦,各位BYEBYE...tvb now,tvbnow,bttvb5 E% p- e# w! ]* ]9 ?
kingsleyyu 發表於 2015-9-25 07:43 PM
1 o2 \+ y+ q# S4 k" `; n- W3 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bye 小心工作!
貿發局各位老總早午晚好。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~! k$ t. ]8 z
咁係邊個呀! 檸姐!
7 ]5 R# p& r7 J8 u( y, D4 Sfree2penny 發表於 2015-9-25 08:05 PM
咪系唔知咩叫做水蛇春天果個咯。。。。
掌門 晚上好!
咪系唔知咩叫做水蛇春天果個咯。。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?" I$ l6 H1 T" G5 \" m
SweetLemon 發表於 2015-9-25 08:18 PM
水蛇春
8 @) e* W* Q0 a6 _9 m! J. Y
路人甲!
咪系唔知咩叫做水蛇春天果個咯。。。。公仔箱論壇4 h- d; ~: J2 x
SweetLemon 發表於 2015-9-25 08:18 PM
" q* W/ F" |) |$ ^tvb now,tvbnow,bttvb甜檸姐 晚上好!
咪系唔知咩叫做水蛇春天果個咯。。。。
& g, Y" c8 p3 l" |3 J$ FSweetLemon 發表於 2015-9-25 08:18 PM
5 s5 x6 D8 q7 @; r8 u' z4 i' S+ \tvb now,tvbnow,bttvb好少有晚上會來呀! 甜檸姐!
' x3 ]6 U% q/ t- f* M$ p0 l+ U
好少有晚上會來呀! 甜檸姐!
1 g" n9 H3 q; E( Q公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-9-25 08:27 PM
我訓啦
我訓啦
  `' {  g; r6 o3 Q( e3 ?& k公仔箱論壇SweetLemon 發表於 2015-9-25 09:06 PM
  Y; }, G! N, k* C甜檸姐 晚安, 發個好夢啦!
傻檸上水
檸姐甘早去佐訓?
條骨都無佐lu
tvb now,tvbnow,bttvb( A; J+ D& Y  I, K

1 D: |1 `/ H( ~$ n公仔箱論壇貓貓你就好啦...tvb now,tvbnow,bttvb  F, ?  h. L2 y
/ k7 f, F4 J1 S+ |
我十五十六國慶都要開工...' \0 ^! ?/ B0 H# P, N0 ]
kingsleyyu 發表於 2015-9-25 07:43 PM
第日補返一樣啦
條骨都無佐lu