返回列表 回復 發帖
喉嚨痛未好,今日仲留鼻水添。。。。
真爱难求 發表於 2010-7-25 11:28 PM
多D休息,飲多D水。。

hihi,未介紹,我係新人,o黎自馬來西亞。。
你好,點稱呼你啊
你可以叫我晴晴
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
你好,點稱呼你啊
你可以叫我晴晴
真爱难求 發表於 2010-7-25 11:34 PM
晴晴,你好。
叫我sjr就德喇。。
叫我colin都德。。
叫我傻佬都冇問題。。
晴晴,你好。
叫我sjr就德喇。。
叫我colin都德。。
叫我傻佬都冇問題。。
sjr86 發表於 2010-7-25 11:40 PM
colin你系馬來西亞邊度架。。。。
colin你系馬來西亞邊度架。。。。
真爱难求 發表於 2010-7-25 11:43 PM
我o黎自檳城。
你咧?你係邊度人?
我o黎自檳城。
你咧?你係邊度人?
sjr86 發表於 2010-7-25 11:46 PM
我啊?!!有人話我系香港人,我就話自己似馬來西亞人咯。。。
我啊?!!有人話我系香港人,我就話自己似馬來西亞人咯。。。
真爱难求 發表於 2010-7-25 11:49 PM
係唔係真架?
講下你有幾似馬來西亞人聽下。。
apakhabar  kawan
apakhabar  kawan
真爱难求 發表於 2010-7-25 11:55 PM
唔錯下喔。。
只是你o既apa同埋khabar係應該分開o既。。
唔錯下喔。。
只是你o既apa同埋khabar係應該分開o既。。
sjr86 發表於 2010-7-26 12:00 AM
lain kali saya tahu macam mana tulis.....terima kasih.....哈哈哈
lain kali saya tahu macam mana tulis.....terima kasih.....哈哈哈
真爱难求 發表於 2010-7-26 12:02 AM
你o既馬來文底子都唔錯下。。
你有o黎過馬來西亞冇?
你o既馬來文底子都唔錯下。。
你有o黎過馬來西亞冇?
sjr86 發表於 2010-7-26 12:04 AM
有。。。我系馬來西亞做嘢。。。。。
有。。。我系馬來西亞做嘢。。。。。
真爱难求 發表於 2010-7-26 12:13 AM
俾我估下,你o係吉隆坡做o野,係米?
都夜o左,要訓覺。。
聽日再傾。。
俾我估下,你o係吉隆坡做o野,係米?
都夜o左,要訓覺。。
聽日再傾。。
sjr86 發表於 2010-7-26 12:21 AM
selamat malam kawan
晚上好啊靚靚 有沒有睇醫生?
小飛機 發表於 2010-7-25 07:40 PM
boss 聽講你琴晚你去咗飲“檸茶”嘙。。。正唔正吖!!!!