返回列表 回復 發帖
9 M5 o( s# e5 M' G( }
就係囉!! 好多節日都要特登去check 先知係幾時!!!tvb now,tvbnow,bttvb! z5 l. c$ `7 l" @, n- g9 r
gracechanstuart 發表於 2015-9-21 01:11 PM
; b3 s& T6 b4 W, M5 b公仔箱論壇3 L8 z0 a( ^" t5 ?! C1 o
中秋節是農曆 8月15
呢邊唔去唐人鋪見阿有月餅賣都唔記得系中秋
+ v- A9 ]! u. T8 |+ O% Smnb1123 發表於 2015-9-21 12:29 PM
( v4 ~/ T* w( P9 K( D

. d! {/ S- q- ?& [3 }) UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。。。。。。原來係咁
( _6 Y/ c% B$ n2 `7 u  O' I3 Sgrace 你好! 最近點解咁少人來, 你知道嗎!
2 M" i5 Q( ^3 F; ]3 t( efree2penny 發表於 2015-9-21 01:19 PM
" t' e7 c; C& [" F7 a! H7 X/ U你問我?? 問下羊叔叔啦!!!
1 r+ j. O) k( o! O6 H
有呀! 可能去BBQ ,海灘!公仔箱論壇- E3 F! Z. Y: s# J
free2penny 發表於 2015-9-21 01:04 PM
以前初初都係去海灘露營,後期就去渡假屋,成班同學、老友一齊玩系好開心
grace姐第日去開唐人街買本有農曆的小日歷放在台頭就知道中國日子咯
條骨都無佐lu
5 t5 _" w4 E% I
你問我?? 問下羊叔叔啦!!!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_092.gif) J: W; P* o. W9 v6 I1 x/ E$ I# v
gracechanstuart 發表於 2015-9-21 01:41 PM
5 J5 a7 O" }; R& j5 W, U$ X0 ?& {
羊叔叔今早閃過就吾見佐啦
條骨都無佐lu
grace姐第日去開唐人街買本有農曆的小日歷放在台頭就知道中國日子咯公仔箱論壇8 `5 F# M3 b0 n7 U# w- x" X* K* h
lhy92725 發表於 2015-9-21 01:46 PM
os.tvboxnow.com; w* V6 d8 I7 D( [' t' c# W1 I
唔使去唐人街啦!! 上網 百度 Google 咪得囉!!!
( p: F3 Q4 l; {# P# X8 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。羊叔叔今早閃過就吾見佐啦
0 }! G  O% ]6 J' M  zlhy92725 發表於 2015-9-21 01:49 PM
' }& Y, F! e4 }os.tvboxnow.com去左整餅!!!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' B: E5 O  @9 H
唔使去唐人街啦!! 上網 百度 Google 咪得囉!!!5 J9 p8 g' J$ a' O( u' L7 V
gracechanstuart 發表於 2015-9-21 01:53 PM
! |* D7 ?8 E. v* P
3 q* f# {; j& E: S4 w$ ^& X講得冇錯
' U8 N# O3 m- ^tvb now,tvbnow,bttvbGoogle search
4 i; Y* p/ w/ E4 C
唔使去唐人街啦!! 上網 百度 Google 咪得囉!!!
9 x, N! }# J8 U& c* Mgracechanstuart 發表於 2015-9-21 01:53 PM
! ]( C! A- n. r0 v0 j+ N
日曆仔放系度一眼就睇到
4 ^6 V" j: E9 K' y1 Y) P# o* utvb now,tvbnow,bttvb上網要專登去搵啊嘛
條骨都無佐lu
+ Y" ^4 j0 s3 b
去左整餅!!!) _5 ^) f6 z4 h) l3 j$ {
gracechanstuart 發表於 2015-9-21 01:54 PM
公仔箱論壇9 g' h) b( u6 A; b1 j: y
佢做佐阿茂
條骨都無佐lu
以前初初都係去海灘露營,後期就去渡假屋,成班同學、老友一齊玩系好開心
9 ^+ U( ^( ~+ ]7 f9 [0 @2 z" ^; w公仔箱論壇mnb1123 發表於 2015-9-21 01:45 PM
' j0 L! w) r. D5 `  u# @" n6 }2 R* U公仔箱論壇BB成日掛住返香港搵老友玩?
條骨都無佐lu
& `) `) W7 h5 Q0 c
BB成日掛住返香港搵老友玩?
' a: S; X/ G, W7 o: P1 e0 }9 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-9-21 02:02 PM
係啊,大家都保持联络
甘呢架網絡年代,有網絡就大家日日都可以對住個電話見咯
條骨都無佐lu
( m3 Q) J& C6 N) T8 ?, Q1 los.tvboxnow.commnb1123 發表於 2015-9-21 01:45 PM
0 ?9 O) I' D1 i  ?+ T6 Y去渡假屋玩咩