返回列表 回復 發帖
我地呢邊無寫支票呢樣野
條骨都無佐lu
而且最重要是去市場買菜,系要比現金的
條骨都無佐lu
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! m$ r; D# ^7 ]6 e, Y$ q; r
聽聞香港銀行都好多人,不過我就未見識過
/ d7 |+ T) R- A% VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你在香港還有親人嗎?os.tvboxnow.com0 O$ v6 v1 w' m- Z0 c2 i
lhy92725 發表於 2015-9-18 05:26 PM
5 D3 n0 W3 _8 t6 ~) S公仔箱論壇我記得香港度度都係人!!
$ E. I$ s! F6 B. c; B
  \& S0 n5 \% o; t5 y喺香港冇親人囉!!
甘就好啦,吾使心掛掛要返黎了
條骨都無佐lu
而且最重要是去市場買菜,系要比現金的
$ P3 H; ]& `3 S& o' V0 w5 itvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-9-18 05:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' n" c! z3 F* L+ Y" q
我地冇菜市場呢種地方,全部都係超市,度度都用卡!!
所以中西文化還是有很大嘅差異
條骨都無佐lu
* B- P9 W4 `; K$ Zlhy92725 發表於 2015-9-18 05:40 PM
/ ^/ c& p& z) Y公仔箱論壇冇咩好唔好!! 不過以前返香港坐長途機真係好辛苦!!
7 Q0 H# a" c( [1 {) G7 l公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-9-18 05:40 PM
os.tvboxnow.com# N# C" N& |# C
貓貓你呢帖 124456# 就係達標帖啦!!) i6 ~8 E2 v# q5 h2 ?' \6 b
公仔箱論壇' i' q0 i! M4 T  x3 E
2888 帖 成功啦!!
所以中西文化還是有很大嘅差異
0 c: @) S# A, u2 `' ]. x. H2 w# olhy92725 發表於 2015-9-18 05:45 PM
- \- i: R1 `! W; H) |, D% ?! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講得!!
* R5 W% ~- B; L, T" B+ j6 C冇咩好唔好!! 不過以前返香港坐長途機真係好辛苦!!
' u3 F4 f1 K7 P3 @9 i/ \1 _tvb now,tvbnow,bttvbgracechanstuart 發表於 2015-9-18 05:45 PM
2 @5 H% p% }6 E) W6 K' k
所以話咯,親戚分散得太遠太多地方,總不是好事
! D# Z! T+ x6 Y7 H( c% p7 R/ Jtvb now,tvbnow,bttvb而且山長水遠甘,其實是件苦差事呀
條骨都無佐lu
貓貓!! 睡魔Call 我啦!!! 我要去瞓啦!
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w/ K% J( i( a2 l! q( [9 O
貓貓你呢帖 124456# 就係達標帖啦!!$ Q1 F# ~7 v% `; g+ T8 F8 m9 n

" o" B/ J' X* ~1 _. u& h4 I8 stvb now,tvbnow,bttvb2888 帖 成功啦!!
4 R; r2 d9 X3 v1 Ggracechanstuart 發表於 2015-9-18 05:47 PM
( X+ W2 E4 r* ^" {
甘就好啦,吾使penny今晚又捱夜啦
條骨都無佐lu
貓貓!! 睡魔Call 我啦!!! 我要去瞓啦!http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_013.gif" border="0"> ...+ }& Y$ }. l% P; P2 W
gracechanstuart 發表於 2015-9-18 05:51 PM
, C1 c' e& T' v好啊,你去訓啦,我都準備埋D手尾準備收工啦
條骨都無佐lu
os.tvboxnow.com2 z  {: K2 k1 [/ I6 T
唔係好明白
: ^; Z7 I& t5 L  @  R, X, |free2penny 發表於 2015-9-17 07:43 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ ^1 |. F7 y$ i+ p/ L2 |$ b5 A; b6 a
即系话运动要去到尽就好停止啦,跟住就要食补同埋休息。1 c. c4 \7 y% g* Q8 w0 p+ T
如果唔系就会将自己库存消耗干净嘞。
恭喜2888