返回列表 回復 發帖
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 03:39 PM 發表
很好的兩位....我被打擊了 ....
ice.key快D幫我教訓佢兩個
ice.key今晚才回来,我有事做啦,不吹啦。迟些再吹过。
等待一个人的人
原帖由 00-00-00 於 2008-11-1 03:44 PM 發表

ice.key今晚才回来,我有事做啦,不吹啦。迟些再吹过。
u better to leave quickly.... if not... u will be died!!
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ndctim 於 1/11/2008 15:42 發表

我這陣子都應該唔會衝等....英文有幾份文未做

你不要等我啦,一飛衝天吧
你又邊do hw 邊blow water????

我都入唔到去打怪....衝去邊姐

回應 00-00-00 第 12483 篇文章

cu~~零零零零零零

回應 GQG 第 12482 篇文章

好難揾到d成日打怪 or 同我d時間夾到嘅人架 ~~tim 是很珍貴架
大家午安~~
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 03:47 PM 發表

u better to leave quickly.... if not... u will be died!!
有我垫尸底怕乜啊?!
原帖由 wongjj 於 2008-11-1 03:52 PM 發表
好難揾到d成日打怪 or 同我d時間夾到嘅人架 ~~tim 是很珍貴架
I SEE… 好简单… 包起佢
原帖由 wayneti 於 2008-11-1 03:52 PM 發表
大家午安~~
Hiii~~~~

回應 GQG 第 12490 篇文章

幫佢做功課
我是人類,不是動物-.-不要用珍貴來形容我
我更不可能被你們包起
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 04:00 PM 發表
我是人類,不是動物-.-不要用珍貴來形容我
我更不可能被你們包起
珍贵唔可以?!不如用罕有啦
你们?!不是… 只是靓女wongjj咋

回應 GQG 第 12494 篇文章

我都想講 "罕有" ga .....但唔記得 "罕"字點寫才改用"珍貴"
想不到我是這麼"罕有"lol
...my ex partner 忙做工.......未來partner忙做功課........自己又入唔到野戰區打怪....好灰