返回列表 回復 發帖
佢話nicnic嘅時候
我都有問佢, nicnic唔係已經有左永遠咩?
佢話可能係煙幕
blacker14tt 發表於 2009-8-4 03:33 PM
那个84真的傻了。。是时候带他去看医生了。。
太想念nelly。。所以有点"short short dei"
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
比隻腳妳睇

blacker14tt 發表於 2009-8-4 03:35 PM
看你的脚就知道你是靓女 给我们看样子啦。。。
永远的华文越来越掂啦
lhy92725 發表於 2009-8-4 03:38 PM
“掩饰” 有用错字吗??
我是照着打拼音。。不知道是什么字
那个84真的傻了。。是时候带他去看医生了。。
太想念nelly。。所以有点"short short dei"
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:39 PM
我都覺得係
得閒叫康醫生過嚟幫佢睇睇
那就没办法啦。。他会继续short下去。。
因为nelly应该有排都不会回来
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:32 PM
难搞
看你的脚就知道你是靓女 给我们看样子啦。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:39 PM
只有我一個人post我會怕醜架
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:42 PM
无错呀,是这两个字
條骨都無佐lu
我都覺得係
blacker14tt 發表於 2009-8-4 03:42 PM
不然就叫猫医生啦 医人的医生可能医不好84......试下医猫的医生能成功医好84吗??
我都覺得係
blacker14tt 發表於 2009-8-4 03:42 PM
康医生实习咋,估计医悟到甘高深的的病症
條骨都無佐lu
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:42 PM
係啦
我用繁體妳睇唔睇得明啊??
我都覺得係
都好耐唔见康醫生喇
不然就叫猫医生啦 医人的医生可能医不好84......试下医猫的医生能成功医好84吗??
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:44 PM
有見地
不過都要睇E生願唔願意醫佢
难搞
cck_my 發表於 2009-8-4 03:43 PM
怎么办啊?? 叫84忘记nelly.....找别人啦 不然他不会好。。会一直傻下去。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-4 03:44 PM
猫医生通常会踢他入火坑
條骨都無佐lu
只有我一個人post我會怕醜架
blacker14tt 發表於 2009-8-4 03:43 PM
别怕丑啦