返回列表 回復 發帖

◆ ◇~萬聖節活動~◇ ◆

本吹水樓每逢佳節都會派禮物送給大家
今晚萬聖夜也祝大家拿了糖過個開開心心的萬聖節
Happy Halloween

Trick or Treat 我要9號
lhy92725 發表於 2014-10-29 02:54 PM

請你食香港迪士尼萬聖節"大街鬼魅下午茶" ^^ 萬聖節快樂

lhy927253 秒前TVB 8500000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要7號
Pedestrian_A 發表於 2014-10-29 03:38 PM

請你食你最愛"Baskin Robbins 萬聖節雪糕" ^^ 萬聖節快樂

Pedestrian_A30 秒前TVB 5500000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要02號
ck_boy 發表於 2014-10-29 06:07 PM

請你食東京迪士尼"萬聖節主題午餐" ^^ 萬聖節快樂

ck_boy1 分鐘前TVB 6200000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要08號
ccw-james 發表於 2014-10-29 08:22 PM

請你食Kit Kat ^^ 萬聖節快樂

ccw-james1 分鐘前TVB 2250000 元
積分轉出

Trick  or Treat 我要13 號  
gracechanstuart 發表於 2014-10-29 08:23 PM

請你食東京迪士尼"萬聖節主題大餐" ^^ 萬聖節快樂

gracechanstuart1 分鐘前TVB 18000000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要14號
lilitan008 發表於 2014-10-29 09:08 PM

請你食"Dunkin Donuts 萬聖節甜甜圈" ^^ 萬聖節快樂

lilitan0082 分鐘前TVB 4000000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要5號
d-h-l 發表於 2014-10-29 09:52 PM

請你食"Krispy Kreme Doughnuts 萬聖節甜甜圈" ^^ 萬聖節快樂

d-h-l2 分鐘前TVB 4800000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要4號
kurakimaikk 發表於 2014-10-30 08:45 AM

請你食東京迪士尼"萬聖節糖果和香醋餅乾" ^^ 萬聖節快樂

pknoface3 分鐘前TVB 3800000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要6號
pknoface 發表於 2014-10-30 09:05 AM

請你食"萬聖節全家桶" ^^ 萬聖節快樂

serrurier3 分鐘前TVB 2100000 元
積分轉出

Trick or Treat我要01號
serrurier 發表於 2014-10-30 10:55 AM

請你食物萬聖節糖 ^^ 萬聖節快樂

巧開來3 分鐘前TVB 2150000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要19號
巧開來 發表於 2014-10-30 05:39 PM

請你食"萬聖節巧克力餅乾" ^^ 萬聖節快樂

巧開來3 分鐘前TVB 2150000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要11號
wah01 發表於 2014-10-30 10:59 PM

請你食糖 ^^ 萬聖節快樂

wah014 分鐘前TVB 2300000 元
積分轉出

Trick or Treat 我要20號
Master271 發表於 2014-10-31 06:56 PM

請你食GODIVA"萬聖節魔法巧克力杏仁餅" ^^ 萬聖節快樂

Master2714 分鐘前TVB 3850000 元
積分轉出

預備的所有獎品贊助來自"有傾有講吹水區" 吹水王 lhy92725 (貓姐贊助)
再次感謝 lhy92725 (貓姐贊助) & 所有來支持的版友們 多謝你們的支持 真係唔easy

優秀圖獎勵﹕
頭獎﹕TVB 20,000,000

二獎﹕TVB 10,000,000

三獎﹕TVB 8,000,000

kurakimaikk1 分鐘前TVB 20000000 元
積分轉出
pknoface17 秒前TVB 10000000 元
積分轉出
lilitan0083 秒前TVB 8000000 元
積分轉出

全部有參加的都會有額外獎勵﹕TVB 2,000,000
lhy927252 秒前TVB 2000000 元
積分轉出
Pedestrian_A16 秒前TVB 2000000 元
積分轉出
ck_boy30 秒前TVB 2000000 元
積分轉出
ccw-james45 秒前TVB 2000000 元
積分轉出
gracechanstuart57 秒前TVB 2000000 元
積分轉出
lilitan0081 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
d-h-l1 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
kurakimaikk1 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
serrurier2 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
wah012 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出
Master2713 分鐘前TVB 2000000 元
積分轉出

13個獎品 : TVB $69,830,000 3份特別獎勵: TVB $48,000,000
額外獎勵 : TVB $26,000,000 總共派出了 : TVB $143,830,000

剩下的獎品

7份剩下的獎品: TVB $30,170,000
哎呀,我個9號吾系幾啱我
南瓜味朱古力好D哦
條骨都無佐lu
Grace 一抽就拿最大份的 眼光好
哎呀,我個9號吾系幾啱我
南瓜味朱古力好D哦
lhy92725 發表於 2014-10-31 09:38 PM
可能路人A 會想和你換
Grace姐呢方面的眼光一向不錯
條骨都無佐lu
来晚了,明天再参加
路生果份我都吾系幾啱哦
條骨都無佐lu
大廚 晚上好!!萬聖節快樂!
貼圖游戲已經結束 所有獎品已經派出

獎品內容稍后公佈2971801
BeiDouChef 發表於 2014-10-31 09:02 PM
多謝大廚 萬聖節 獎金!! 多謝大廚貼圖獎勵!!!
Grace姐早晨啊,準備好D糖果啦?
條骨都無佐lu
来晚了,明天再参加
mecaca 發表於 2014-10-31 09:46 PM
等下一期吧
我明天的NBA活動不會開...
Grace 一抽就拿最大份的 眼光好
BeiDouChef 發表於 2014-10-31 09:40 PM
好野好野!! 又中最大份獎!! 多謝晒大廚!!!
路生果份我都吾系幾啱哦
lhy92725 發表於 2014-10-31 09:46 PM
他一人吃6 scoop的雪糕
Grace姐早晨啊,準備好D糖果啦?
lhy92725 發表於 2014-10-31 09:53 PM
貓貓晚上好!去煮早餐比老公食先!轉頭番黎!
15份都派不到 還加多5份
結果冇人敲門