返回列表 回復 發帖
等我後日返公司 check 吓個 行程先740944
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:40 PM
果然快吓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我而家練緊呢隻....可以減肥之餘,出去打交都仲得
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:40 PM
一個打九個,梗有女仔鍾意喎..
三毛唔使架.....我當年比佢打到飛起....斷骨就係因為佢
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:41 PM
原來有段古
啊...你講姣鬆啲壞話, 我話比佢聽 740945
主任 發表於 2009-8-25 10:41 PM
玉樹臨風姣鬆啲肥得嚟好鬼靚仔, 佢唔介意嘅 (補吓鑊先)  
劍劍玩緊3p

會議?
小飛機 發表於 2009-8-25 10:37 PM
玩完 lu,老闆叫我十一月頭返維也納開sales meeting喎
[localimg=20,20]
我而家練緊呢隻....可以減肥之餘,出去打交都仲得
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:40 PM
練武之道, 係強身健體喎, 點可以郁手郁腳架 ( 對我哋 )  
等我後日返公司 check 吓個 行程先740944
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:40 PM
好快搞完喎
玉樹臨風姣鬆啲肥得嚟好鬼靚仔, 佢唔介意嘅 (補吓鑊先)  
小飛機 發表於 2009-8-25 10:45 PM
精靈文章, 魅力 + 100
玩完 lu,老闆叫我十一月頭返維也納開sales meeting喎740949
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:46 PM
到時載你飛過去
原來有段古
小飛機 發表於 2009-8-25 10:43 PM
佢係真係有料既.....我係佩服佢
[localimg=20,20]
練武之道, 係強身健體喎, 點可以郁手郁腳架 ( 對我哋 )  740951
主任 發表於 2009-8-25 10:46 PM
我冇話對你地郁手郁腳喎
到時載你飛過去
小飛機 發表於 2009-8-25 10:47 PM
多謝機機
多謝機機740954
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:49 PM
痕你瘡咋
多謝機機740954
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:49 PM
不用客氣, 收番錢架, first class
玩完 lu,老闆叫我十一月頭返維也納開sales meeting喎740949
小劍聖 發表於 2009-8-25 10:46 PM
要諗定買咩手信比我哋喇