返回列表 回復 發帖
一于下载黎慢慢追
條骨都無佐lu
VERY GOOD   
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
睇多几页书训觉咯
條骨都無佐lu
快D去收蘋果
外星貓E生
我又入唔到花田。。
我早上返工她还在睡喔
lhy92725 發表於 2010-7-13 10:57 AM
我就系知道个烂训猪咁早没起身先叫她叫你返工。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
我入到隔離啦,但係就超慢。。。
真爱难求 發表於 2010-7-13 12:42 PM
你都中话入到。。。。
不过好慢啦。。。
我连入都入晤到。。。
净系我office架电脑入到姐。。。
琴日我mc响屋企load左成日连个画面都见晤到。。。。
不过就算比我入到都无用啦。。。
大马除左我下午入到之外。。。
我睇其他人都入晤到。。。
时时快乐。。。。
天天健康。。。。
事事顺利。。。。
我又入唔到花田。。
真爱难求 發表於 2010-7-14 12:45 AM
乜個亞媽咁炸
外星貓E生
你都中话入到。。。。
不过好慢啦。。。
我连入都入晤到。。。
...
dream1972 發表於 2010-7-14 10:34 AM
咁落後咩
外星貓E生
我就系知道个烂训猪咁早没起身先叫她叫你返工。。。
dream1972 發表於 2010-7-14 10:31 AM
有充足嘅睡眠系好事黎架。。。
你都中话入到。。。。
不过好慢啦。。。
我连入都入晤到。。。
...
dream1972 發表於 2010-7-14 10:34 AM
搞到我都冇心機再玩D game。。。。。。
乜個亞媽咁炸
CC517 發表於 2010-7-14 10:42 AM
你幫下佢咯。。佢話嗮都仲系新手!!!
早晨。。。。琴日同魷魚MSN知道佢手術好成功。。。。
家陣系屋企休養,願祝魷魚早日康復!!!!
果衰媽留言俾我,佢轉咗server家陣入到喇,仲好快添
晴晴,叫他搞搞个空间啦
我见悟到D好友嘅
條骨都無佐lu