返回列表 回復 發帖
我睇過miss 個list ,主任'係排頭位
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:16 PM
你掉轉咗嚟睇喇, 我包尾架.....
不過成日打尖啫嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我睇過miss 個list ,主任'係排頭位
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:16 PM
唔使驚..機機排包尾 所以你實有份
太極走粒哥哥, 你唔係影相佬咩, 要做替工., sorry! 係替身
小飛機 發表於 2009-8-25 10:05 PM
冇話你知TIM

我身兼數職.....正職我係做女裝出入口毛衣,公司0係荔枝角,廠0係大陸

但入不敷支,要搵外快既關係,有功夫底既關係,同本身拍戲既師傅講左有JOB就預埋我,一個JOB都有8千幾,跳樓跳海,武打都有我份

機緣巧合下接觸到太極,而家邊學邊教囉

至於影相佬,我4年前已經做緊,影婚紗相同婚宴多,PRODUCT都有

有替身就唔影,但有影相JOB個陣就唔做替身,試過連續14個月都冇JOB接.....窮到死
你掉轉咗嚟睇喇, 我包尾架.....
不過成日打尖啫嘛
主任 發表於 2009-8-25 10:18 PM
同我爭位坐
我聞到dd 酸味喎 不過我好少同 miss食飯飲酒
小飛機 發表於 2009-8-25 10:17 PM
哈哈...你飲紅酒 ( 酸 )
我飲 sake ( 甜 )
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
冇話你知TIM

我身兼數職.....正職我係做女裝出入口毛衣,公司0係荔枝角,廠0係大陸

但入不敷支,要搵外快既關係,有功夫底既關係,同本身拍戲既師傅講左有JOB就預埋我,一個JOB都有8千幾,跳樓跳海,武打都有我 ...
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:20 PM
原來走粒哥哥咁勁, 多才多藝, 好鬼架勢 不過做替身確係好危險
走粒仔^^
唔接啲婚宴 job 做吓, 幾好搵嘅喎 740923
主任 發表於 2009-8-25 10:12 PM
呢排我就係係咁影呢D,做到手都跛

09年上半年靜過西,下半年開始做到死

D 客08年年中開始BOOK晒我呢D時候.........所以........會愈來愈少時間見你地同MISS
哈哈...你飲紅酒 ( 酸 )
我飲 sake ( 甜 )
主任 發表於 2009-8-25 10:22 PM
呢個公仔好得意呀
原來走粒哥哥咁勁, 多才多藝, 好鬼架勢 不過做替身確係好危險
小飛機 發表於 2009-8-25 10:23 PM
兩年前試過斷骨同甩較
冇話你知TIM

但入不敷支,要搵外快既關係,有功夫底既關係,同本身拍戲既師傅講左有JOB就預埋我,一個JOB都有8千幾,跳樓跳海,武打都有我 ...
四眼走粒太極哥哥..真係'棒'
仲好講 740925
Miss 買定支紅酒同你隊呀, 夠無我份啦740926
主任 發表於 2009-8-25 10:14 PM
MISS 夠只係預你同機機
我排隊尾咋....我都未咋型出聲
呢個公仔好得意呀
小飛機 發表於 2009-8-25 10:24 PM
agree
四眼走粒太極哥哥..真係'棒'
榴槤蛋撻 發表於 2009-8-25 10:27 PM
唔好提喇....而家肥到離晒譜

如果棒就仍然Keep到咁fit啦
呢排我就係係咁影呢D,做到手都跛

09年上半年靜過西,下半年開始做到死

D 客08年年中開始BOOK晒我呢D時候.........所以........會愈來愈少時間見你地同MISS ...
四眼走粒仔 發表於 2009-8-25 10:24 PM
日做夜做冇停手, 緊有上課嘅時候
冇話你知TIM

毛衣同拍戲, 香港都無前境...
我係你會專注影相, 有咗口碑, job 就會繼續嚟