返回列表 回復 發帖
恭喜發財!!

恭祝 J 神 新年進步!! 身體健康!! 事事如意!! 年年順景!!
恭喜發財

J神新年快乐、恭喜发财、万事如意、心想事成~~~

J神兄開年大吉!
J神 早晨
型 英 帥 靚 正
大年初二, 雲兄加碼. 誰人踩中 #1888, #2888, 同 #3888 帖,有大利是~

#1888 -> TVB 188,888,888
#2888 -> TVB 288,888,888
#3888 -> TVB 388,888,888

http://www.tvboxnow.com/thread-3186342-1-1.html
型 英 帥 靚 正
恭祝海賊會 J神 身體健康,天天開心,好運旺旺來。
命裡有時終須有 命裡無時莫強求
祝 J 神 系公仔箱贏多d,在真實世界又財源廣進。。。
恭喜發財, 大年初三祝J神 一帆風順 要乜有乜 買乜升乜 旗開得勝!
型 英 帥 靚 正
大年初三恭祝 J 神 步步高升!! 身體健康!! 日日喜氣洋洋!! 時時贏到開巷!!

恭祝大家年年喜事連連!!
J神兄早晨. 恭喜發財!
J神兄, 呢度係我既利息記錄. 一時按錯制啲利息冇晒, 等住用黎發放奬金. 麻煩你幫我同上頭講下睇下有冇得比返我呀? 等住派發啲遊戲奬金. 感激不盡!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
J神兄, 呢度係我既利息記錄. 一時按錯制啲利息冇晒, 等住用黎發放奬金. 麻煩你幫我同上頭講下睇下有冇得比返我呀? 等住派發啲遊戲奬金. 感激不盡!

3046504 ...
pknoface 發表於 2015-2-21 10:14 AM
祝掌門好運!

3046504 ...
pknoface 發表於 2015-2-21 10:14 AM
我PM到已回答了,下次小心一點
各位新年快樂;恭喜發財