返回列表 回復 發帖
唔睬你
tvbkk123 發表於 2014-2-5 01:19 AM
睬你都傻
型 英 帥 靚 正
KK早晨.
可以上網查
tvbkk123 發表於 2014-2-5 01:19 AM
你都傻嘅,上网你估真是咩都有咩
就算有,街上卖的价格未必一样
问过无货价格吾同佐,报错价又赶住交货米大锅
我地D行业内需求吾同一般产品架嘛
條骨都無佐lu
睬你都傻
chan200308 發表於 2014-2-5 01:32 AM
老陳
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早晨.
pknoface 發表於 2014-2-5 08:31 AM
ken兄早晨
你都傻嘅,上网你估真是咩都有咩
就算有,街上卖的价格未必一样
问过无货价格吾同佐,报错价又赶住交货米大锅
我地D行业内需求吾同一般产品架嘛
lhy92725 發表於 2014-2-5 09:37 AM
你都識講啦,我依行產品憎混吉有錯咩做混吉真係有錯啦
KK仲未出门返工啊,甘兴做咩,混吉混吉又一日啦,你返工都成日混吉吾做野架
條骨都無佐lu
KK, 馬年行好運。。。
呢个年我未食过鸡,吾敢去买,日日有个案
條骨都無佐lu
KK仲未出门返工啊,甘兴做咩,混吉混吉又一日啦,你返工都成日混吉吾做野架
lhy92725 發表於 2014-2-5 10:02 AM
我混吉,我幫老細賺錢,人地混我吉,冇俾錢我賺
KK, 馬年行好運。。。

SweetLemon 發表於 2014-2-5 10:17 AM
只雞好靚
呢个年我未食过鸡,吾敢去买,日日有个案
lhy92725 發表於 2014-2-5 10:19 AM
日日有個案咁恐怖
只雞好靚
tvbkk123 發表於 2014-2-5 11:30 AM
KK, 你梗係眼花定啦, 呢只唔係雞, 係只馬同只雞生既馬仔黎架。
KK, 你梗係眼花定啦, 呢只唔係雞, 係只馬同只雞生既馬仔黎架。
pknoface 發表於 2014-2-5 11:35 AM
莫非係人人都掛係口邊嘅馬雞
簽名被屏蔽