返回列表 回復 發帖
水晶原來要做功課架
' s2 l5 M5 A) B* V$ @; N+ K! o2 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-9-15 10:08 PM
: `3 L% n) G0 }" K. A: I% v最好係實習,咁就記得最深刻!!
5 A: y9 |- c# O# u8 S7 U) t8 Z  eos.tvboxnow.com一班有幾多人呀!- \3 M+ g* a: \# U5 A$ j) H' U
free2penny 發表於 2015-9-15 10:12 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 K/ g' F8 g# w
做學生想最好唔好咁多人!做校長就想最好多D 人!
本週小班教學
1 U- @/ t6 x- H( d4 j. u5 j7 a- s/ |' C
下星期四 未知
& t/ L/ J# t# L5 @% `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-9-15 10:16 PM
- b8 R/ E0 k5 \5 W, ^# P公仔箱論壇小班?? 即係幾多人??!!
# A/ G* o7 V, O+ m/ L; L! t7 mos.tvboxnow.com小班教學, 真係好呀!
: L6 f; i* n2 r5 c' @free2penny 發表於 2015-9-15 10:17 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ [9 W  l% y3 S( p0 F# Z$ m, o" i- i
大家都鐘意小班咁啵!!
因為 還有新班是下星期四 開始上
8 z0 U0 x- P8 t3 n+ M% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。satoshi23 發表於 2015-9-15 10:23 PM
+ p- a( P( O% ^0 g" j要上堂先知??!!
日有上夜又上,好辛苦嘅哦" a8 l  K, J9 y" }/ l/ H
lhy92725 發表於 2015-9-15 10:28 PM
6 s! P" A9 e4 p" y) M
好啦!! 我爬樓都好辛苦,晏D 再睇睇爬唔爬埋佢!!
1 x) o( j& i& N+ r9 L
; S: I" U4 @% g0 ~# R; [! Btvb now,tvbnow,bttvb請呀!!
0 u" I& {8 K& I. n5 S% \0 ]
好啦!! 我爬樓都好辛苦,晏D 再睇睇爬唔爬埋佢!!
1 n/ x- A; O$ _- U) y4 F1 P: ?. B1 W6 y9 }, v
請呀!!
3 t7 ?  f# g+ J0 g0 Z9 G3 p1 t公仔箱論壇gracechanstuart 發表於 2015-9-16 06:02 AM
8 n' H$ f1 P- x& @2 Aos.tvboxnow.com# _+ T" x4 O6 w+ c, @8 G
謝謝大家幸苦蓋樓, 我得努力爬樓呀! 未登頂先向大家問候: 各位早午晚安好!
C 兄、財大、言爺早安!
Grace姐午安!
) [' _) S/ n; Q- SSomehow 公仔箱 helped improve your Cantonese!!os.tvboxnow.com9 n3 x* Q/ J; \* D
gracechanstuart 發表於 2015-9-15 03:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ^( u* A- }! [1 ~# m# O
- d& g/ [4 j1 s: O2 J8 p
正学習中!
C 兄、財大、言爺、grace 早午晚安好!
我再之前都試過 公仔箱論壇9 n9 ]8 ~: n, `$ r4 ~( o
satoshi23 發表於 2015-9-15 10:53 PM
公仔箱論壇7 J8 X) k5 l/ e$ Q- ^. K9 h7 {
真係好辛苦, 水晶!
甘你份工米要請好多日假咯,老板肯架啦?
0 e# ~7 I' L: A" I9 x5 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-9-15 10:53 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 T! R, A) `1 p$ Z
就係啦! 咁份工可能冇呀!
大家好呀,多謝各位咁落力捧C兄個場os.tvboxnow.com2 j, {0 o# R. l/ c3 z$ q
金石良 發表於 2015-9-15 10:54 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- n) m2 ?" x# r
無言兄 你好!
我同佢傾過黎啦 , 我學識左對佢都有好處
* h- ?6 W" }4 t) r公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-9-15 10:57 PM
2 ~1 P4 h; P% Y, c會唔會秋後算脹呀!