返回列表 回復 發帖
甘你份工米要請好多日假咯,老板肯架啦?
條骨都無佐lu
大家好呀,多謝各位咁落力捧C兄個場
局部區域潛水中...
大家好呀,多謝各位咁落力捧C兄個場公仔箱論壇' V: h, O$ ^8 u# R- t, K
金石良 發表於 2015-9-15 10:54 PM
無言兄 哥哥
今晚個網好慢呀!做嘢先...
局部區域潛水中...
甘你份工米要請好多日假咯,老板肯架啦?tvb now,tvbnow,bttvb; t5 Q7 M4 d# o& S  U
lhy92725 發表於 2015-9-15 10:53 PM
我同佢傾過黎啦 , 我學識左對佢都有好處
今晚個網好慢呀!做嘢先...
& ^! p5 @) P! o9 H9 e! }/ n公仔箱論壇金石良 發表於 2015-9-15 10:56 PM
; u' W! \6 s, ~  努力   希望 有我份
我同佢傾過黎啦 , 我學識左對佢都有好處
/ x$ H  s0 c. ~& ~- lsatoshi23 發表於 2015-9-15 10:57 PM
老闆肯支持你可以放心啦
條骨都無佐lu
今晚個網好慢呀!做嘢先...tvb now,tvbnow,bttvb' [/ _, U2 E- }# G, }6 U5 U3 b
金石良 發表於 2015-9-15 10:56 PM
你想做D咩
條骨都無佐lu
你想做D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% u; V# ~  c+ G. b' C
lhy92725 發表於 2015-9-15 11:07 PM
公仔箱論壇* b% ~- c. z8 C0 k; R; }7 z
失心瘋
無言兄 哥哥
( d) |3 R2 v$ l' q6 D! C# a* o公仔箱論壇satoshi23 發表於 2015-9-15 10:56 PM
你叫佢哥哥會嚇死佢架
條骨都無佐lu
你叫佢哥哥會嚇死佢架
! Z- W: W( q5 d$ f3 zlhy92725 發表於 2015-9-15 11:11 PM
6 T* u0 V/ N0 l. ?8 ]$ r, j/ U公仔箱論壇點解唔可以 叫 無言兄 做 哥哥 呀?
因為佢只認自己系言仔
條骨都無佐lu
我都訓覺咯
條骨都無佐lu
本帖最後由 satoshi23 於 2015-9-15 11:27 PM 編輯 公仔箱論壇. z5 ~" p( @# h7 f! T/ k9 b
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 I  d  _  k$ v% u! R! }! _
因為佢只認自己系言仔
, v) t; C, Y. t- m* @lhy92725 發表於 2015-9-15 11:17 PM
( C" w4 ]& u8 v  H. F8 ftvb now,tvbnow,bttvb.....言仔
, n0 t$ u$ Z2 Z# R& W' e7 G! ^
( a* {4 n* x$ ^& J2 b, \$ `公仔箱論壇聽日改口 叫他做 言仔  先
我都訓覺咯公仔箱論壇* _7 T6 k: D: {- B: }& `/ G+ }9 v+ E: |
lhy92725 發表於 2015-9-15 11:22 PM
, m2 C, c. ?/ ]& Q2 M貓貓晚安