返回列表 回復 發帖
本週小班教學
" X3 ]( v2 I! h7 Hos.tvboxnow.com3 m4 K1 q5 z; j" T. l1 P- l0 x4 g% I
下星期四 未知! E2 ~) |  n6 Z. E
satoshi23 發表於 2015-9-15 10:16 PM
; r* Z2 u# J! h2 E! _8 z; Q" ]點解星期四先知!
又冇晒人!
9 V' ]% r% R/ X; [( M點解星期四先知!
6 z  q& p/ p$ H( I1 M+ X& O公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-9-15 10:19 PM
因為 還有新班是下星期四 開始上
因為 還有新班是下星期四 開始上8 I0 V9 _+ a3 i4 {
satoshi23 發表於 2015-9-15 10:23 PM
( L1 O. \: M. Y1 w6 W原來係咁!
日有上夜又上,好辛苦嘅哦
條骨都無佐lu
日有上夜又上,好辛苦嘅哦tvb now,tvbnow,bttvb8 D9 E/ m5 q5 W: X
lhy92725 發表於 2015-9-15 10:28 PM
( [' x, H8 `$ Z. f- qtvb now,tvbnow,bttvb係呀! 因為呢處有"水晶之家"
日有上夜又上,好辛苦嘅哦
, V  t+ K7 I, i$ z+ `6 k7 K7 u) fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-9-15 10:28 PM
暫時夜晚唔洗著
甘你仲要吾要返工啊?
條骨都無佐lu
甘你仲要吾要返工啊?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# |& P9 K( f8 o
lhy92725 發表於 2015-9-15 10:35 PM
下星期四開始 其中兩日番 全日學 , `  }# G& ~( m2 z
其中 三日未知著 睇下點先 , 可能 好辛苦
暫時夜晚唔洗著 + ?& G$ |6 }& ~# E+ z: s
satoshi23 發表於 2015-9-15 10:34 PM
" u: w3 e8 W: y8 l3 S夜晚都要,好辛苦呀!
下星期四開始 其中兩日番 全日學
) R7 h4 w+ k; D& t其中 三日未知著 睇下點先 , 可能 好辛苦 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ B) S) U  C+ _. M8 r/ s4 a4 k* r
satoshi23 發表於 2015-9-15 10:39 PM
$ \+ g5 S6 ?) V  l. P. k即係有2日唔駛返工嗎!
2 K4 J1 e; X+ H; w
夜晚都要,好辛苦呀!1 U& |4 Y% Y9 D# r- @
free2penny 發表於 2015-9-15 10:46 PM
os.tvboxnow.com$ a5 h. _* @  u$ a: _0 }. b
暫時夜晚唔洗著
6 O8 E5 j1 m  S6 L6 ios.tvboxnow.com
& D+ b  R8 ]- G+ D

% L' W6 B8 r; T你是否睇錯?
tvb now,tvbnow,bttvb5 ?5 A- g: Q( Q9 E% b9 D
即係有2日唔駛返工嗎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 [5 x! s7 \" M
free2penny 發表於 2015-9-15 10:47 PM
7 c/ t$ [9 ~) h# D9 Z/ Btvb now,tvbnow,bttvb那 2 日 要番 全日學 點返工
- n; G% Y" ^: G' a4 Otvb now,tvbnow,bttvb暫時夜晚唔洗著
! ]; r5 J' H! U0 h8 j# M6 {/ b& z3 Jos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com) x9 X2 t# V2 a3 C( o
" f% w4 g! K8 J6 I! G  L, `
你是否睇錯?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 v. V7 H8 e4 y& m& v
satoshi23 發表於 2015-9-15 10:47 PM
4 }- V! E# ], P' S# eos.tvboxnow.com係如果 夜晚都要,好辛苦呀!
2 G+ g* ?3 j' R1 z3 X2 kos.tvboxnow.com係如果 夜晚都要,好辛苦呀!
+ |0 H5 C% ?; R' p7 L公仔箱論壇free2penny 發表於 2015-9-15 10:49 PM
我再之前都試過