返回列表 回復 發帖
所以唔好玩, 又要寫報告
外星貓E生
CC517 發表於 2012-8-30 03:53 PM
我都怕寫。。。
好多版主都唔使寫
外星貓E生
Very good 禁佐。。。
Very good 禁佐。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-30 04:01 PM
你DPJ
外星貓E生
我醒佢-20功勳遮唔知仲有邉果醒。。。。。。果D very good 系乞丐之前post 咖。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-30 03:49 PM
我唔敢跨版扣分, 廣告帖除外, 所以我上報左, now banned
CC517 發表於 2012-8-30 03:53 PM
報告好難咩?? 我覺得呢度簡單好多, 我隔離嘅要寫嘅野仲多
好多版主都唔使寫
CC517 發表於 2012-8-30 03:58 PM
本帖隱藏的內容需要積分高於 3034850 才可瀏覽
我唔敢跨版扣分, 廣告帖除外, 所以我上報左, now banned
blacker14tt 發表於 2012-8-30 04:12 PM
我系系 吹水區整佐幾個乞丐。。。沒唸到咩跨版唔跨版。。。
你系第一個同我講遮我都沒唸到。。。
我系系 吹水區整佐幾個乞丐。。。沒唸到咩跨版唔跨版。。。
你系第一個同我講遮我都沒唸到。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-30 04:25 PM
本帖隱藏的內容需要積分高於 766561 才可瀏覽
報告好難咩?? 我覺得呢度簡單好多, 我隔離嘅要寫嘅野仲多
blacker14tt 發表於 2012-8-30 04:13 PM
咁你自己做埋佢囉
外星貓E生
咁你自己做埋佢囉
CC517 發表於 2012-8-30 04:38 PM
OK啦, 隔離人流唔及呢度多, 而且所有剛註冊嘅用戶發有link嘅帖都要進入審查, 所以基本上廣告帖唔多, 呢一年都唔知道ban夠10人未
OK啦, 隔離人流唔及呢度多, 而且所有剛註冊嘅用戶發有link嘅帖都要進入審查, 所以基本上廣告帖唔多, 呢一年都唔知道ban夠10人未
blacker14tt 發表於 2012-8-30 04:53 PM
成日ban人想自己玩晒
外星貓E生
成日ban人想自己玩晒
CC517 發表於 2012-8-30 04:58 PM
我又唔係獨裁者, 邊可能?
摩天樓咁多位 猛鬼節 晚上好~