返回列表 回復 發帖
大馬嘅網絡用CDMA?

其實小米喺大陸都係行CDMA
可能制式有少少唔同啦
調教下應該就可以
要等小米發展到大馬先有得攪
perfectman 發表於 2014-2-4 02:05 PM
都係類似咁嘅嘢啦,總之大馬唔support就啱啦
我唔想用IOS,但係市面上Android嘅手機未有比較好嘅硬件襯托,新嘅我唔知,唔係我誇張我依架用緊iphone4,用咗3年幾,經常攞黎敲枱,敲嘢,到依家依然完整無缺,一d問題都冇
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
如果他有心入去大马市场,自然有适合的制式
可能他无打算去到果边卖吧
lhy92725 發表於 2014-2-4 02:09 PM
大馬依邊好多黑暗制度,可能大馬依邊只係蘋果和samsung市場,其他牌子想入黎可能要洗好大筆錢先得
我都听闻过I4是最用得过嘅
既然好米继续用住先咯
有乜好得过啱自己用,用开又顺手嘅野喔
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
KK 午安
型 英 帥 靚 正
我都听闻过I4是最用得过嘅
既然好米继续用住先咯
有乜好得过啱自己用,用开又顺手嘅野喔
lhy92725 發表於 2014-2-4 02:15 PM
就係我頂唔順佢嘅軟件經常upgrade,唔upgrade就好多嘢做唔到做唔到多嘢我冇所謂,最弊太耐唔upgrade個電話會自動格式化我全部嘢唔見嗮啊
我從來都唔覺得蘋果好用
尤其係大屏幕興起之後
用屋企電視為例
人地已經睇32吋
你仲睇14吋?
仲係人地32吋都平過你14吋嗰下先過唔到自己嗰關
perfectman 發表於 2014-2-4 02:34 PM
咁我買iphone4個陣仲未興大屏幕嘅,之後先興仲埋有就唔可以怨嘅
KK 午安
chan200308 發表於 2014-2-4 02:41 PM
老陳下午好
簽名被屏蔽
所以咪好多人放棄蘋果囉
出街觀察下就知道當下係咩主導啦
perfectman 發表於 2014-2-4 03:09 PM
其實我唔係太鍾意大屏幕,因為會變大架我係唔鍾意IOS嗻,其他還可以
既然吾好用就要放弃啦,过隔离手机铺识个女仔,然后问下咩机好米用咩机咯
條骨都無佐lu
既然吾好用就要放弃啦,过隔离手机铺识个女仔,然后问下咩机好米用咩机咯
lhy92725 發表於 2014-2-4 04:17 PM
問唔買咪係混吉囉
问下要返屋K想清楚先买架嘛
如果个女仔sale得好,你都可以马上买架
顺便抄埋牌,甘你今晚就有节目啦
條骨都無佐lu
问下要返屋K想清楚先买架嘛
如果个女仔sale得好,你都可以马上买架
顺便抄埋牌,甘你今晚就有节目啦
lhy92725 發表於 2014-2-4 04:43 PM
我依度附近賣電話嘅女仔已經名花有主
甘行远少少都得嘅
條骨都無佐lu