返回列表 回復 發帖
12149# SweetLemon

Sorry, I mean same Malaysia.  I never being 2 Sabah
lilitan008 發表於 2011-6-16 09:30 PM
Dont 扮野,學肥藍。。。。
12160# yeenan

Where sold RM15?  Maybe v can export there

平壤核子能源研究所
榴蓮 - 最好吃是大馬的。。。。
SweetLemon 發表於 2011-6-16 09:23 PM
對呀,蔡瀾都是這樣說
臭豆腐你又吃?
SweetLemon 發表於 2011-6-16 09:30 PM
不一樣阿~碳烤臭豆腐~勁~
我也是國二在寧夏夜市被一群同學威脅玩~
臭豆腐大胃王~
選最臭~最辣~泡菜最多~吃最多~
Ms Lemon so bad....
臭豆腐 is 臭 but  
榴蓮 no 臭 woh
yeenan 發表於 2011-6-16 09:32 PM
Happy 仔,不吃榴蓮,吃臭豆腐。。。。
對呀,蔡瀾都是這樣說
huhut6432gj 發表於 2011-6-16 09:33 PM
我呢边应该无进口大马的,估计全部是泰国果边的
條骨都無佐lu
對呀,蔡瀾都是這樣說
huhut6432gj 發表於 2011-6-16 09:33 PM
Hi. Bro. Long time no c.  

Thristy ?

平壤核子能源研究所
我呢边应该无进口大马的,估计全部是泰国果边的
lhy92725 發表於 2011-6-16 09:34 PM
大馬榴蓮唔可以出口的,要自然落地熟,隔夜又唔好吃佐。。。
Hi. Bro. Long time no c.  

Thristy ?
lilitan008 發表於 2011-6-16 09:35 PM
hi 小新

我唔信榴槤熱氣的.
SweetLemon 發表於 2011-6-16 09:37 PM
大馬榴蓮唔可以出口的
原來佢地無得出口架???????咁香港咪食唔到
不一樣阿~碳烤臭豆腐~勁~
我也是國二在寧夏夜市被一群同學威脅玩~
臭豆腐大胃王~
選最臭~最辣~泡菜最多~吃最多~

happy721022 發表於 2011-6-16 09:33 PM
我很久沒有吃炸臭豆腐了。。。。
12175# huhut6432gj

Malaysia plan 2 export 2 china.

平壤核子能源研究所
唔知JN食唔食榴槤既呢???
Cafe pals a flower for you all
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
蘭---花之君子也
SweetLemon 發表於 2011-6-16 09:37 PM
甘衿贵啊,如果中意的人就一定要去大马旅行先有得食咯
條骨都無佐lu