返回列表 回復 發帖
原帖由 1739jay 於 30/10/2008 14:18 發表

thanks fo your help I am free now
free what ar??
原帖由 1739jay 於 30/10/2008 14:21 發表

那你不是好犀利,人家断笔,你爆板
我現在用細力咗好多咁寫字 ...好冇feel.....
hello guys.....and i just want to say, "good bye guys"-.-''
唉.....蛇年無咩運 :(
这里是不是变成了“兄弟幫虛擬寵物”吹水区
bubu没有在吗??????????????
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
原帖由 wongjj 於 2008-10-30 02:22 PM 發表

free what ar??
get out from family
原帖由 jjj9930 於 2008-10-30 03:24 PM 發表
bubu没有在吗??????????????
找我什麼事
也没什么事!有点想念你罢了
我都是
原帖由 hoong04 於 2008-10-30 02:48 PM 發表
这里是不是变成了“兄弟幫虛擬寵物”吹水区
其實已經變左好耐 ,我也不知道這樣是好是壞
bubu,为什么你送我这么多的“那个”??
无工不受禄啊~ 你那天已经送我宝石了,现在还送我“那个”??
怎么不留着帮助你自己的族员呢?
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 ice.key 於 2008-10-30 04:06 PM 發表

都是我的錯..~~~
有人认头就最好了~

哈哈~ 开开玩笑~
据说升级V2.5后,宠物会有师徒系统,寵物伴侶系统,
希望快点升级好~

人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 stephenhor 於 2008-10-30 03:55 PM 發表
我都是
stephenhor兄有事要你帮忙!迟点才pm你
原帖由 jjj9930 於 30-10-2008 04:14 PM 發表

stephenhor兄有事要你帮忙!迟点才pm你
你叫到,没问题啦