返回列表 回復 發帖
早晨 , mR. 羅伯特 你賣廣告, 死罪

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1286629&highlight=
JackyNelson 發表於 2011-2-15 11:50 AM
早晨啦, 財神爺,  

唔好提啦..... 我唔再放野上黎囉....
早晨 , mR. 羅伯特 你賣廣告, 死罪

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=1286629&highlight=
JackyNelson 發表於 2011-2-15 11:50 AM
賣廣告唔係死罪...只要比$
比$ ---貴賓
唔比$ ---死罪
一念之差 一念天堂 一念地獄  一句到尾 $字作怪
崩潰*根據指引技術性灌水
早晨啦, 財神爺,  

唔好提啦..... 我唔再放野上黎囉....
roberton888 發表於 2011-2-15 11:55 AM
點可以咁架
做人要不畏強權 抗爭到底
點可以咁架
做人要不畏強權 抗爭到底
Lucifеr 發表於 2011-2-15 12:07 PM
我地呢D small potato 邊有得爭...

唯有.... 跟 jacky 去大檔賭一賭...    希望有返d 斬獲~~~~

唯有.... 跟 jacky 去大檔賭一賭...    希望有返d 斬獲~~~~
roberton888 發表於 2011-2-15 12:10 PM
廣告費
明尼蘇達木狼        波特蘭拓荒者        202.5         上 盤
JackyNelson 發表於 2011-2-15 04:28 AM
哇...哇...哇...
贏了不用謝謝我,沒過也請別怪我。
JackyNelson 發表於 2011-2-15 08:08 AM
不過我唔會怪你ge
roberton888 發表於 2011-2-15 12:10 PM
曾幾何時我都係small potato
比人屈 比人禁言
但係我不畏強權  結果報仇成功
yeah
cammy 姐姐     我封利是    呢
cammy 姐姐     我封利是    呢
km8000 發表於 2011-2-15 04:45 PM
有都比我先啦, 你個有錢 km....
有都比我先啦, 你個有錢 km....
roberton888 發表於 2011-2-15 05:13 PM
多事  
哇...哇...哇...

不過我唔會怪你ge
Lucifеr 發表於 2011-2-14 11:12 PM
十賭九騙!!
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
十賭九騙!!
JackyNelson 發表於 2011-2-15 10:23 PM
財神爺, 咁早呀?
Jacky除咗係財神之外...原來係咁浪漫架...^^
cammy8080 發表於 2011-2-15 12:20 AM
知己難求^.^

一個男人冇o左d浪漫, 咁跟條鹹魚有乜分別!!

What about now?
What about today?
Baby, before it's too late,

What about now?
財神爺, 咁早呀?
roberton888 發表於 2011-2-15 09:25 AM
輸$$  無法入睡
輸$$  無法入睡
JackyNelson 發表於 2011-2-15 10:54 PM
吓.... 你都會輸錢?????

我仲想跟你搵食....

好彩無跟你買啫.... 尋晚...
要報仇咁大單...?@@
cammy8080 發表於 2011-2-15 01:21 PM
隨口up
以上故事純屬虛構 如有雷同 實属不幸