返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-2 10:59 AM 發表
你最近怎么对我那么有兴趣啊!
你靚仔咗吖嘛
穿给dobi看。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
JJ~~~ DOBI~~~
I COME BACK LA~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
jj i~~ happy new year  

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 jclai 於 2/1/2009 18:43 發表
穿给dobi看。。
oh....mr lai....u   so...sexy....so...hot....
原帖由 pangck 於 3/1/2009 03:23 發表
jj i~~ happy new year  
pang ~~~新年快樂
原帖由 wongjj 於 2009-1-3 02:40 PM 發表

oh....mr lai....u   so...sexy....so...hot....
he fits you la....both of you are very sexy

【兄弟帮】2009兄弟帮吹水区    1 2 3 4 5 6 .. 117   
└ 欢迎所有义气子女来加入和吹水啦!

JJ 看1742楼
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 blueocean 於 2009-1-3 02:45 PM 發表

he fits you la....both of you are very sexy
我哋係好兄弟
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 wongjj 於 2009-1-3 02:41 PM 發表

pang ~~~新年快樂
我以為你唔記得我啦

原帖由 DOBI 於 2009-1-3 02:48 PM 發表

我哋係好兄弟
I think gf & bf relationship is better

原帖由 pangck 於 3/1/2009 14:58 發表
我以為你唔記得我啦
omg......大人我唔会忘記你個人架.....但我忘記謝謝你ar

我懲罰自己先
原帖由 blueocean 於 2009-1-3 03:10 PM 發表

I think gf & bf relationship is better
但係我個look都似女仔吖
原帖由 wongjj 於 2009-1-3 03:10 PM 發表

omg......大人我唔会忘記你個人架.....但我忘記謝謝你ar

我懲罰自己先
咁又唔洗玩自殺

原帖由 DOBI 於 2009-1-3 03:11 PM 發表

但係我個look都似女仔吖   
looks like gay la