返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-1 02:54 PM 發表
你做乜无出街
哥哥生日我冇跟佢去K呀 太攰嘞 唯有留家陪大牛啦
股市終於完jo 了我係時候返黎la

祝各位新年快樂 (可能遲jo dd) day day笑口常開

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回應 DOBI 第 12073 篇文章

me too......this time 冇力冇氣唱
原帖由 wongjj 於 2009-1-1 06:15 PM 發表
me too......this time 冇力冇氣唱
セ你冇去我哥哥生日PARTY咩.........定係你冇唱咋
原帖由 DOBI 於 2009-1-1 06:24 PM 發表

セ你冇去我哥哥生日PARTY咩.........定係你冇唱咋  
你干嘛那么好奇我几岁啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2009-1-1 05:55 PM 發表

玩到天光先返屋企嘛....20歲仔做セ咁痴家喎....識下女仔去浦下嘛.... 下次叫你亞媽唔比門口你入呀   
遲早俾你教壞我
邊有女仔叫條仔去浦, 去識女仔

原帖由 blueocean 於 2009-1-1 04:32 PM 發表

遲早俾你教壞我
你個dobi好special
jj & dobi~~ happy new year
原帖由 h2o 於 2009-1-1 11:41 PM 發表

你個dobi好special
of course....I like special girls

原帖由 blueocean 於 2009-1-1 11:32 PM 發表

遲早俾你教壞我
我唔講你都壞架啦....你估你好乖咩
我唔叫你去識女仔.... 咁我点去識男仔呀
原帖由 DOBI 於 2009-1-2 06:51 AM 發表

我唔講你都壞架啦....你估你好乖咩
我唔叫你去識女仔.... 咁我点去識男仔呀   
你最终是要出去识男仔
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-2 08:33 AM 發表
你最终是要出去识男仔
咁我溝你好唔好....小DEE  DEE
原帖由 DOBI 於 2009-1-2 09:07 AM 發表

呢個小DEE  DEE 唔著衫, 好肉酸呀!
原帖由 manyiu 於 2009-1-2 09:17 AM 發表

呢個小DEE  DEE 唔著衫, 好肉酸呀!
佢話新年送大禮呀
原帖由 DOBI 於 2009-1-2 09:07 AM 發表

你最近怎么对我那么有兴趣啊!