返回列表 回復 發帖
msn,qq,又icq咁忙.......
oscarcola 發表於 2010-6-24 11:28 PM
咁多你仲話悶。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
做咩咩咩..........
oscarcola 發表於 2010-6-24 11:30 PM
琴晚就系同你咩咩咩咩到背只好痛咯。。。。。
咁多你仲話悶。。。。
真爱难求 發表於 2010-6-24 11:32 PM
5 la.....
好多傾多2句就多野諗架la.....
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
琴晚就系同你咩咩咩咩到背只好痛咯。。。。。
真爱难求 發表於 2010-6-24 11:34 PM
嚇........
5 la.....
好多傾多2句就多野諗架la.....
oscarcola 發表於 2010-6-24 11:35 PM
諗咩吖???
嚇........
oscarcola 發表於 2010-6-24 11:36 PM
嚇嚇嚇嚇嚇。。。。
諗咩吖???
真爱难求 發表於 2010-6-24 11:41 PM
以為人地溝佢咁lo.......
嚇嚇嚇嚇嚇。。。。
真爱难求 發表於 2010-6-24 11:41 PM
玩ar.......
咁快沖完...?洗干淨未架...........
以為人地溝佢咁lo.......
oscarcola 發表於 2010-6-24 11:43 PM
咁都得。。。。
玩ar.......
咁快沖完...?洗干淨未架...........
oscarcola 發表於 2010-6-24 11:44 PM
玩下唔俾吖。。家陣去冲咯。。。
咁都得。。。。
真爱难求 發表於 2010-6-24 11:47 PM
係架.......
係wo....知5知d分點轉番做$.....
唔識。。。。
晴晴早晨,蛇阵入黎探你
條骨都無佐lu
大家好啊~
欢迎光临《广东吹水专区》