返回列表 回復 發帖
我都覺得
那你不是很多部 EXTRNAL HDD?
电脑一定好劲的 肯定2粒TURBO 加 9个RAM 不简单
動畫我見這裡不是太多人看有需要才同大家分享...
你点上来我看看先
有.好像200多集的.
ricky867 發表於 15-7-2012 09:51 PM
203集。。。其实Hotmail可以send file 嘅。。。仲快。。。唔使等download咁耐。。
少量台&內地劇
還有HK&配音劇
ricky867 發表於 15-7-2012 09:55 PM
好多啊!!!我睇到好多我想要嘎!!!如果你住我附近,我即刻拿hard disc去同你load过来!!!
那你不是很多部 EXTRNAL HDD?
电脑一定好劲的 肯定2粒TURBO 加 9个RAM 不简单
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 10:12 PM
我用USB3 HDD DOCKING,有需時才插.別有個2.5HDD出街及返工用.
你点上来我看看先
BeiDouChef 發表於 2012-7-15 10:14 PM
動畫真的太多,真係要D時間.我盡量LA...
USB3 HDD 好快手!
203集。。。其实Hotmail可以send file 嘅。。。仲快。。。唔使等download咁耐。。
jeanejhua 發表於 2012-7-15 10:17 PM
用HOTMAIL send file 我未試過.如果要用妳要教我.
好多啊!!!我睇到好多我想要嘎!!!如果你住我附近,我即刻拿hard disc去同你load过来!!!
jeanejhua 發表於 2012-7-15 10:18 PM
我諗不太可能了.除非妳來HK旅遊LA...真可惜難得有機會見到真人
用HOTMAIL send file 我未試過.如果要用妳要教我.

我諗不太可能了.除非妳來HK旅遊LA...真可惜難得有機會見到真人
ricky867 發表於 2012-7-15 10:30 PM
ricky住HK邊樹??
我想问一个问题,其实香港伺服器同马来西亚伺服器有咩分别???

ricky867 發表於 15-7-2012 10:30 PM
我去过香港2次,都已经熟悉佐。。
可见香港真係好小。。。
你住边度先??我觉得都係冇乜机会啦。。
ricky住HK邊樹??
blacker14tt 發表於 2012-7-15 10:33 PM
土瓜灣
我想问一个问题,其实香港伺服器同马来西亚伺服器有咩分别???
jeanejhua 發表於 2012-7-15 10:41 PM
係速度問題, 有D國家連結係HK嘅server會快D, 有D連結大馬server會快D, 一般都係大馬人連結大馬server會快..... etc
不過對我嚟講, 都係一樣