返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& u. }3 x0 r! ?$ j1 t  @# F8 a2 @
维基百科公仔箱論壇; V4 {- b1 y$ c9 Z1 I! u. C
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...
& [) Q7 U; m8 v; w& t: H7 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
' }8 C. @! a' P0 Jos.tvboxnow.com唔該晒!
- A$ O2 |/ ^( R0 ?% F2 b  d+ q細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w% W8 z+ \; y' a8 s( L; f$ ]. U
2944234os.tvboxnow.com6 p3 f2 ~6 P- @) N! b
2944235) X# ^1 C! G9 T+ B8 s, A1 q; t! u7 R$ Z
我再補充少少吖。0 R; l1 F5 T/ ^$ K+ S
香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...
# s- Z0 u7 S1 {5 L7 k! r, k- ctvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
os.tvboxnow.com: S* v7 o* M. C1 [
+ s% [4 E6 W; [- S
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
# {* u  E. l3 x4 e" g+ Z  {# P
0 L+ [" g0 A) OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
) h2 |6 E! B; o% P8 K, A, x$ X大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 o- b* K) v. n0 k+ Y) z: z
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛os.tvboxnow.com" W; {" G# g3 U8 k
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea公仔箱論壇6 k$ n0 |7 A+ H- d
7 a& R; T/ w  H2 W0 w* O
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

& T! b, v/ i( ^% e5 q
$ \, q5 E8 g/ A" {, ]; O' Tos.tvboxnow.com即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
8 S1 U/ ~( @9 W8 c* K% x: ltvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
( x9 O! U! e% P2 r( o  q哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
) U+ D: a9 s1 M8 g4 B; [7 o" C0 F+ f1 M* g) m1 E
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 公仔箱論壇" ~- K7 r6 K: u9 x: ]
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 r: n2 C% p3 L" [( O( e& @$ {* S
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
+ M4 S, u, f+ @! ~9 k9 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' {1 k: P4 z0 @* m( M' B2 L
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
9 N3 J! X  k+ n" g! P1 g& I
8 L. d. S3 p' D
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: j4 c  a# F: y5 x公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  公仔箱論壇4 o/ v# |7 {9 u3 e& c  }" t3 g
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ a' e8 y' b* b) m9 j
tvb now,tvbnow,bttvb9 U5 e# c) J0 C: {+ x
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
公仔箱論壇+ a" e5 s$ I# x( g
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 U* H( w( Q' C7 \
公仔箱論壇3 o  A3 o/ f, ]
) p. E' `3 L! X' I& G1 X$ W9 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
os.tvboxnow.com# ?8 U% b# Y5 b( K1 q& h' D! f, i
( R4 C& U+ i  |6 z4 ]# n9 W2 b
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
afteatvb now,tvbnow,bttvb1 ?" t  Z, x& h0 K) C4 }3 V
os.tvboxnow.com& H7 y2 t( s% J' z9 {. j1 U
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
8 w1 y+ j: r' w4 ~; j公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
. T& a8 a, Z4 ~9 e! _1 p  X) x* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 s* ~+ @- m: q6 v& Z3 i# |' _
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
- [' ^4 T  S! P4 V, V# S" {哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# i+ {! x( ~* T2 i+ B0 D9 `. ]
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* G- T: [; y/ a
* P. W# x- l6 p7 j# K* ^. q1 V
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
: G4 \! H6 C2 i/ A# d3 f8 p: B( ~我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
" k7 q) r* h. f" c( h" Wtvb now,tvbnow,bttvb* d* P0 n1 M# r5 N' Q, z
2945301% g% w! r# C6 c0 \& H8 O% J: H
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
. G. c  Q0 e1 E0 `- c' R公仔箱論壇公仔箱論壇8 ]5 p6 i8 n" q; |! C5 A
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好" h& f4 J0 c6 j* k' F) o
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
. q( `* B. _; q( ]6 G; f3 D0 J

9 N* ~) I8 m- z# `3 e: S& z% c6 dtvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ?( f; h& W0 T4 f
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 v  @, {8 b) b* z5 k* X. e

. u, d9 {% c, M  T' L3 c) M唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,; B% I5 g5 O  z" m2 i7 Q9 S5 T
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
6 v3 y  ~) p( F8 I) Y  ftvb now,tvbnow,bttvb話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing