返回列表 回復 發帖
我有好多japanese gf啊
不過係女性朋友
blacker14tt 發表於 2009-8-4 12:22 AM
如果他以为你是男的,就不会问女性朋友咯。。是问special gf
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
my feel not bad hor...........
ForeverEver 發表於 2009-8-3 06:18 PM
girl's 6th sense??
她算是新人啊。。。更何况你大佬最近少来了
ForeverEver 發表於 2009-8-4 12:26 AM
多謝妳信我係新人
火爆樓嘅人都唔信我係
我也是喜欢看靓女。。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-3 06:19 PM
我都中意......
看靓女才有得跟男友讨论 男友不会跟女友讨论靓仔的啊。。。
ForeverEver 發表於 2009-8-4 12:27 AM
对啊对啊~只说自己靓仔
咁又係
佢地兩個太明顯左
blacker14tt 發表於 2009-8-4 12:23 AM
你好像今天才进来我这里哦。。。。
哪里有明显啊??
因为你接触女性多
cck_my 發表於 2009-8-3 06:19 PM
你講到我好似花花公子咁
佢地
cck_my 發表於 2009-8-4 12:27 AM
簡直係羨煞旁人
是吗?
难怪不懂怎样给他骗了~
ReeNY 發表於 2009-8-4 12:26 AM
这就是他的厉害。。不知不觉骗了你。。。
你咁講, 我會
blacker14tt 發表於 2009-8-3 06:19 PM
你係TVB傳說中”8婆“????
just kidding and make her gf jealous
h2o 發表於 2009-8-4 12:26 AM
main reason
其實到左E+都唔知點稱呼你
你個ID都好男仔下.......
h2o 發表於 2009-8-4 12:28 AM
呢度大家都叫我海妹妹
不過我好似大過你
你可以叫我海姐姐
或者單單一個"海"字 ^^
you tried it before ma?
h2o 發表於 2009-8-4 12:23 AM
No, but from my observation,i know
7hours different with me xD omg!
h2o 發表於 2009-8-4 12:26 AM
7 hours j mah........why omg????
luckily you din't ask her got any "japanese gf" or not...........
ForeverEver 發表於 2009-8-3 06:20 PM
lesb...........