返回列表 回復 發帖
伊伊晚上好
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^
小弟就係大名鼎鼎, 天下無敌, 流芳百世既武林奇葩, 一代霸主既武当掌门啦.
pknoface 發表於 2013-5-25 10:39 PM
原来你就是张三疯!!!
你都不要理我!!
wasimasterQ 發表於 2013-5-25 10:16 PM
唉, q爷伊伊都話咗有理你咯. 你就唔好咁細佬女咁啦. 唔好喊啦.
伊伊晚上好
HENRY_168 發表於 2013-5-25 10:40 PM
万岁爷好噢~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
唉, q爷伊伊都話咗有理你咯. 你就唔好咁細佬女咁啦. 唔好喊啦.
pknoface 發表於 2013-5-25 10:42 PM
那么会哭等下人家以为你是女的!!!
原来你就是张三疯!!!
lovebearhl 發表於 2013-5-25 10:41 PM
张三疯??? 伊伊報个門派上黎, 等我上去掃平你个地头先.
张三疯??? 伊伊報个門派上黎, 等我上去掃平你个地头先.
pknoface 發表於 2013-5-25 10:44 PM
我无门无派!!!
那么会哭等下人家以为你是女的!!!
lovebearhl 發表於 2013-5-25 10:43 PM
係囉, 伊伊我支持你飛咗q爷, 入黎我武當門下啦, 我会待你不薄架.
係囉, 伊伊我支持你飛咗q爷, 入黎我武當門下啦, 我会待你不薄架.
pknoface 發表於 2013-5-25 10:46 PM
武当只有男的!!!
居然黎到呢度收徒弟
條骨都無佐lu
居然黎到呢度收徒弟
lhy92725 發表於 2013-5-25 10:48 PM
猫猫是他的徒弟
武当只有男的!!!
lovebearhl 發表於 2013-5-25 10:48 PM
我係掌門, 我話事! 現在開始淨係收靚既女弟子.
我係掌門, 我話事! 現在開始淨係收靚既女弟子.
pknoface 發表於 2013-5-25 10:51 PM
哈哈。。。
进你门的应该都是傻的吧!!!
他有两个超级傻嘅徒弟,就是陈公公同K公公
我当然吾系啦,我是少林的看门猫,点会去武当
條骨都無佐lu
有沒有古墓派的人收徒弟?
~ 《2022香港小姐競選》小遊戲 ~  已經結束,詳情請看 有傾有講吹水區 < 玩遊戲,送獎金 TVB$········ ^^>  4736 頁 #71033~#71035  ^^