返回列表 回復 發帖
邊支 sake呀?  請唔請我飲啫? 730977
小飛機 發表於 2009-8-17 09:32 PM
嗰日飲咗支吟釀, 仲有支大吟釀未開, 係咪飲吖, 預埋你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
終於都改晒啲卷喇
Fian. 發表於 2009-8-17 02:34 AM
我都追完....沖番個靚涼先
嗰日飲咗支吟釀, 仲有支大吟釀未開, 係咪飲吖, 預埋你 730980
主任 發表於 2009-8-17 09:40 PM
留係miss 度我過去飲囉

有次我飲左支菊正宗, 都幾好味
我都追完....沖番個靚涼先 730981
主任 發表於 2009-8-17 09:42 PM
洗乾淨d
我成日飲大咗都撞到手瘀腳瘀架啦
Fian. 發表於 2009-8-17 12:18 AM
好心痛 ...
今年打風都未益過人
Fian. 發表於 2009-8-17 01:01 AM
我冇損失, 因為冇嘢做, 日日都係假期
800 頁
Fian. 發表於 2009-8-17 01:38 AM
補祝~~~ 恭喜! 800頁喇 ~~~:cheer: :cheer: :cheer:
我冇損失, 因為冇嘢做, 日日都係假期
小飛機 發表於 2009-8-17 11:19 PM
有咩打算呀
咁得唔得閒嚟我個夢呀
Fian. 發表於 2009-8-17 02:08 AM
MISS, 今晚即到
有咩打算呀 731042
主任 發表於 2009-8-17 11:23 PM
淫淫, 洗完白白, 香噴噴喎 今年放暑假...但唔使做暑期作業, 遲d再搵工
頂,唔知網上行搞乜春,死晒,搞到我悶左成晚,MSN又上唔到,FACEBOOK又冇得上
補祝~~~ 恭喜! 800頁喇 ~~~ 731041
小飛機 發表於 2009-8-17 11:23 PM
補祝X2
淫淫, 洗完白白, 香噴噴喎 今年放暑假...但唔使做暑期作業, 遲d再搵工
小飛機 發表於 2009-8-17 11:31 PM
如果肯返大陸開工, 都唔驚嘅....
頂,唔知網上行搞乜春,死晒,搞到我悶左成晚,MSN又上唔到,FACEBOOK又冇得上
四眼走粒仔 發表於 2009-8-17 11:38 PM
係咪中毒呀
四眼走粒仔 發表於 2009-8-17 11:38 PM
Hello 走粒哥哥