返回列表 回復 發帖
要用D布条包住只手先好打
條骨都無佐lu
KK練緊铁沙掌聲
慶祝農曆新年+800頁祝大家“心想事成”
pknoface5 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
lhy9272542 秒前TVB 8888888 元
積分轉出
perfectman1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
SweetLemon1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
金石良2 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
要用D布条包住只手先好打
lhy92725 發表於 2014-1-30 09:49 AM
我唔係練泰拳,唔使用布包,詠春係唔使用好大力嘅拳,我係想練硬我嘅手嗻
KK練緊铁沙掌聲
pknoface 發表於 2014-1-30 10:05 AM
詠春啊
慶祝農曆新年+800頁祝大家“心想事成”pknoface5 秒前TVB 8888888 元
積分轉出lhy9272542 秒前TVB 8888888 元
積分轉出perfectman1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出SweetLemon1 分鐘前TVB 8888888 元
積分轉出ch ...
tvbkk123 發表於 2014-1-30 11:33 AM
多謝KK, 祝新年快樂, 身體健康,工作順利, 万事勝意!
詠春啊
tvbkk123 發表於 2014-1-30 11:36 AM
祝你快啲成為一代宗師!
祝你快啲成為一代宗師!
pknoface 發表於 2014-1-30 12:01 PM
一代宗師係呃人嘅葉問係因為甄子丹拍嘅戲先出名嗻,係詠春界真正將詠春發揚光大嘅係“黃淳梁 & 李小龍”
即系你未掌握到用力的技巧
條骨都無佐lu
即系你未掌握到用力的技巧
lhy92725 發表於 2014-1-30 12:42 PM
冇錯
甘系呢方面你要多D请教师傅先得架
條骨都無佐lu
甘系呢方面你要多D请教师傅先得架
lhy92725 發表於 2014-1-30 02:00 PM
師傅教咗,我易都知咗,但總係出拳果陣就出錯
甘要勤加练习先得咯
條骨都無佐lu
甘要勤加练习先得咯
lhy92725 發表於 2014-1-30 02:07 PM
係架
一代宗師係呃人嘅葉問係因為甄子丹拍嘅戲先出名嗻,係詠春界真正將詠春發揚光大嘅係“黃淳梁 & 李小龍”
tvbkk123 發表於 2014-1-30 12:11 PM
葉問係因為李小龍拍嘅戲先出名 ,係詠春界真正將詠春發揚光大嘅係“黃淳梁".
李小龍發揚光大嘅係截拳道.
型 英 帥 靚 正