返回列表 回復 發帖
用黎收数嘅野首先要外表呃到下人先得
條骨都無佐lu
一單還一單,呢條數係咪想唔找先
金石良 發表於 2014-1-29 11:24 PM
吾找你可以点啊?
條骨都無佐lu
唔係嘛...大姐貓?我都係搵D冇後台嘅舖頭仔收之嘛,俾啖飯食吓好喎
局部區域潛水中...
一單還一單,呢條數係咪想唔找先
金石良 發表於 2014-1-29 11:24 PM
我冇訂過wor
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
11点先开工,点为之半日呢?
lhy92725 發表於 2014-1-29 11:25 PM
做到3.3pm
但果棵野比较样衰喔
lhy92725 發表於 2014-1-29 11:26 PM
你啱
唔好理佢個樣喇,棵嘢主要都係用嚟收數
金石良 發表於 2014-1-29 11:29 PM
係唔俾你咬我啊
用黎收数嘅野首先要外表呃到下人先得
lhy92725 發表於 2014-1-29 11:32 PM
支持貓貓
吾找你可以点啊?
lhy92725 發表於 2014-1-29 11:32 PM
就跟貓貓啦,唔找你可以點
唔係嘛...大姐貓?我都係搵D冇後台嘅舖頭仔收之嘛,俾啖飯食吓好喎
金石良 發表於 2014-1-29 11:36 PM
明蝦我咁話囉
金石良 發表於 2014-1-29 11:36 PM
你大把饭食啦,吾好大鸡食小米甘自贬身价先得架
條骨都無佐lu
你大把饭食啦,吾好大鸡食小米甘自贬身价先得架
lhy92725 發表於 2014-1-29 11:42 PM
話我係細米

11888 金樓
lhy927252 秒前TVB 5000000 元
積分轉出
言公子话你无后台喔,仲吾系细米咩
條骨都無佐lu
言公子话你无后台喔,仲吾系细米咩
lhy92725 發表於 2014-1-29 11:46 PM
醒目d喊d後臺撐下我囉
边有后台喔,大师又失踪佐,JN又话忙
條骨都無佐lu