返回列表 回復 發帖
德荣我识佢,佢唔识我
allex84 發表於 2010-6-16 03:34 PM
我識嘙!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
一些老前辈说在端午节中午时分用水洗脸会变得更美,不是吗?
端午节时候不是很多小朋友都拿鸡蛋来玩直立吗?
allex84 發表於 2010-6-16 03:36 PM
你呢個老人家都識好多嘢嘙!!!
我呢D細路女真系未聽講過!!!
我識果D男仔都唔會介意身邊果個系肥豬肉嘙!!!
真爱难求 發表於 2010-6-16 16:04
佢地钟意五花腩肉架
你自己問佢啦。。。。
真爱难求 發表於 2010-6-16 16:05
你靠害啊!
你呢個老人家都識好多嘢嘙!!!
我呢D細路女真系未聽講過!!!
真爱难求 發表於 2010-6-16 04:08 PM
細路女......................................................哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!

你要去死唔通我唔比你去咩!
我識嘙!!!
真爱难求 發表於 2010-6-16 16:06
佢都识你?
我識佢,佢識唔識我就唔知
吃屎你就觉得很味
allex84 發表於 2010-6-16 01:50 PM
你自己的感覺, 不要卦在別人上
外星貓E生
84又周围辣火头啦
條骨都無佐lu
佢地钟意五花腩肉架
allex84 發表於 2010-6-16 04:09 PM
家陣大馬D男人大部分都唔會點揀飲擇食。。。。
你靠害啊!
allex84 發表於 2010-6-16 04:10 PM
骨貓好善良架。。。。
細路女......................................................哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!
pangck 發表於 2010-6-16 04:10 PM
pang公你叫我吖,咩事啊。。。。
佢地钟意五花腩肉架
allex84 發表於 2010-6-16 04:09 PM
佢地話女朋友要有D肉地先好攬。。。。。
边个中意肥妹啊
條骨都無佐lu
唔知啊。。。。我敢肯定香港男人唔鍾意肥妹